dieter Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Siemka, mam 3.0 l w mojej buni i mam problem z porannym zapalaniem auta , a mianowicie jak wsiadam rano do auta i chce je odpalic bardzo dlugo musze krecic, a jak juz zaskoczy to przez chwilke dymi ale nie jest to przepalony olej lecz benzyna. aha no i jeszcze ma przez chwile nie rowne obroty to znaczy faluje ale nie mocno. bylem na przegladzie jakies dwa tyg,temu , diagnosta podlaczyl analizator i stwierdzil ze sonda i kat. pracuja rewelacyjnie a analiza wyszla bardzo dobrze. no i nie mam pojecia co to za dziwne rzeczy sie dzieja. moze ktos z was mial podobony problem. pozdrawiam i z gory dzieki za jakakolwiek pomoc. siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wysłany: Dzisiaj 3:38 ...nie pali bo jeszcze spi, badz czlowiekiem a tak na serio to stawiam na czujnik polozenia walu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 moze byc czujnik temperatury silnika walniety! i na zimym silniku zle dawkuje! a jak ci ciepły odpala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieter Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 siemka, a jak cieply to pali bez problemu a ewentualnie gdzie go szukac? aha no i jeszcze dzis zawiesil mi sie plywak w zbiorniku i paliwa mi zabraklo ale wstyd :oops: a nie wiem jaki jest dostep do tego plywaka , moze go trzeba przeczyscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 czujnik temp! sa dwa przy obudowie term. jeden od kompa drugi od wskaznika! to musisz dekel w bagazniku wywalic i pod nim masz cała pompe z plywakiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieter Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 hejka, plywak zrobilem - spadla z niego plastikowa obudowa, zalozylem i dziala poprawnie a do czujnika temp. jeszcze nie doszedlem, ale na razie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi