polowa Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 witam moze bede wymienial pokolei: 1. nawiew chodzi dosc glosno czyli cos tam powinno wiac ale nawet jak wlacze na poziom 4 to z wylotow leci delikatny wiaterek co z tym zrobic?? 2. wariuja obroty na gazie i na benzynie silniczek krokowy wymieniony, przepływomierz wymieniony i dalej ta sama akcja nie wiem co robic a portfel coraz chudszy:( 3. pompa od wspomagania wyje jakby nigdy plynu nie widziala a zbiorniczek pelny, wspomagania brak przy niskich obrotach, pompa do wymiany czy moze byc inny powod?? moje autko to E36 1.8i+gaz (zwykly) dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 1 ---> filtr przeciwpyłkowy (kabinowy) do wymiany; 2 ---> najprawdopodobniej siorbie ci lewe powietrze, popatrz czy za przepływomierzem masz szczelny układ; 3 ---> jeśli wyje to najtaniej będzie wymienić na używkę pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a moglby mi ktos powiedziec gdzie taki filtr sie znajduje??? dzieki za rady napewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a moglby mi ktos powiedziec gdzie taki filtr sie znajduje???dzieki za rady napewno skorzystam za schowkiem niestety, więc wykręcasz schowek, kładziesz się na fotelu głową w dół... u szukasz przy tunelu ja tam dziękuję, wolę zapłacić 20-30 zł za wymianę niż się z tym p.... przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 z filtrem nie ma kłopotu,wyjmujesz schowek i na dole po lewej stronie jest czarne pokrętło,kręsisz i wyjmujesz całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jeżeli auto ma klimę to filtr jest za schowkiem, jeżeli nie ma klimy to filtr jest na podszybiu w komorze silnika... może nie będzie konieczna wymiana - u mnie pomogło odkurzenie fitra i od prawie roku wiater wieje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dzieki chlopaki zmienilem filterek i teraz musze zapinac pasy zeby mnie nie wywialo, godzinka roboty ale sie oplacilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 witka proste nie i 20 lub 30 zeta na wache a nie dla kogoś kto w tym siedzi i zrobi to w 20 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi