mexyk Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Siemka wszystkim Mam maly problem z zmkiem mianowicie jakis skur.. syn chcial sie wlamac i rozpierdzielil mi caly zamek od strony pasazera... Teraz musze wymienic dwa (na szczescie u mnie na szrocie stoi e34 <bmw> ) Moze macie jakies fotki i opis jak to rozebrac ? Pamientam, ze mialem to chyba w ksiazce z serii sam naprawiam e34 no ale juz nie mam ksiazki wpadla do wanienki z olejem ;/ A wersji internetowej nie moge zlalezc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 sluchaj zwal tapicerke! pozniej od srodka jest przy klamce taka blaszka zabespieczajaca po przesunieciu jej wyjdzie ci na zewantrz dzwi obramowka od klamki! i pozniej na zewnatrz wokol zamka jest nakretka wokoł zamka ktora trzyma cała klamke! oczywiscie trzeba powypinac wtyczki od centrali i jeszcze drut od klamki otwierania w srodku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi