SataN Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ale generalnie auta nie daje się już specjalnie naprawić - raczej nie opłaca się to w ogóle, teraz pytanie... jedno konkretne... bo cena jest okazjonalna, pomimo tego, że trzeba go przytargać na lawecie z niemiec. Warto robić przekładkę silnika, skrzynki i elektroniki ? A raczej czy wyjdzie to jakoś bezproblemowo czy będą jakieś jaja ? Tak mi się zachciało 6 biegów i 3.2 pod maską.... <bmw_3> 2.8 zostawię sobie tak na wszelki w garażu wtedy I zakładam, że część klamotów ze zbeszczeszczonego M3 też będzie można opchnąć (co prawda obite z każdej możliwej strony, łącznie z dachem, szyby kaput, ale środek cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wrzuć jakieś fotki tego M3 <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wrzuć jakieś fotki tego M3 <bmw_3> Nie widziałem go na oczy Kolega mnie rano obudził telefonem, bo wie, że szukam... że kolega przy 50, to niestety cyfrówki niet Ale na tyle sprawdzony, że wierzę mu na słowo, sobie z kolei znalazł 7... ale nie daje sobie za cholerę wytłumaczyć, że 2.8 to nie jest silnik do tego auta, za to wytłumaczył mi, że ja mam nawalone w głowie bo by mi starczyło 1.6 Z opisu wynika, że: uszkodzone zawieszenie dach, szyby przód, boki i tył auto da się odpalić na krzywy ryj i nawet chodzi (w sensie silnik) no i kwestia jak z chłodnicą... bo tam z przodu poza silnikiem to za wiele nie przeżyło i nie wiem czy mi ta od 2.8 podpasuje poza tym z m3 nie miałem do czynienia poza tym, że widziałem i jeździłem, ale nigdy nie zagłębiałem się w różnice pomiędzy normalnym a m3 więc moje pytanie... czy nie będzie jaj z przekładkami jest jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ile z to padło chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie wiem jak stoisz z kasą,ale ja bym zaryzykował-wydaje mi się że chłodnica jest większa,napewno od 325(nie wiem czy masz taką samą),jak w miare rozsądne pieniądze i masz na tyle chęci -bierz.Zawsze w razie czego silnik,skrzynie,dyfer-można sprzedać.Na wszelki wypadek pogadaj z mechaniorami z CHIPA,nie jestem jeszcze pewien ale spytaj o zawiasy przednie.Powodzenia(mnie ten motor zawsze rajcował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi