rumunm5 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 mam problem z e36 2.0 vanos mianowicie odciecie zaplonu nastepuje juz przy 5.5 tys obrotow i to na kazdym biegu a nie od 6000 jak mozna to doregulowac czy wogole jest taka mozliwosc aby rozlaczal przy 6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 -Moze poprostu wałek jest juz na wykonczeniu lub -Obrotomierz kłamie pokazuje 5,5tys a faktycznie odcinka jest prawidłowo przy 6250/6500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 mam problem z e36 2.0 vanos mianowicie odciecie zaplonu nastepuje juz przy 5.5 tys obrotow i to na kazdym biegu a nie od 6000 jak mozna to doregulowac czy wogole jest taka mozliwoscaby rozlaczal przy 6 tys tam u mnie to kłamało bo miałem problem z abs nie wiem po kiego co jak gdzie i kiedy, ale jak z abs było ok, to i odcięcie wróciło do normy :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi