SataN Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie ważne czy m3 czy coś innego, pytanie tylko czy była taka wersja Dzisiaj już wymolestowałem swój ulubiony warsztat i niestety.... innej kierownicy nie baudzo się da... bo trzeba za dużo w aucie zmieniać, łącznie z taśmami itp. No ewentualnie pytanie, czy jest sens rozpruwać kierę 3 ramienną żeby tam jakąś matę wkomponować ? p.s. tak, jestem nienormalny i wyjątkowo lubię ciepełko p.s. 2. nie mogę spać, wybieram się do apteki po ranigast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie było. Z tamtych lat widziałem jedynie w mercedesach, ale była to taka fajansiarska nakładka i wyglądało ... no nie wyglądało. A co powiesz ma takie DIY ? E39 miało podgrzewane kierownice, moze wyrwiesz nówkę swoimi czarodziejskimi sposobami Wymieniasz żelastwo na środku, ew dociągasz sobie zasilanie i masz. No chyba ze chcesz to porządnie zrobić, to wtedy musisz kupić e39 z podgrzewaną kierą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie było. Z tamtych lat widziałem jedynie w mercedesach, ale była to taka fajansiarska nakładka i wyglądało ... no nie wyglądało. A co powiesz ma takie DIY ? E39 miało podgrzewane kierownice, moze wyrwiesz nówkę swoimi czarodziejskimi sposobami Wymieniasz żelastwo na środku, ew dociągasz sobie zasilanie i masz. No chyba ze chcesz to porządnie zrobić, to wtedy musisz kupić e39 z podgrzewaną kierą :mrgreen: problem z taśmami i elektronikami.... więc pozostaje mi przerobić stery od e36 na podgrzewane co do e39... wolę e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 po co Ci podgrzewana kiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 p.s. tak, jestem nienormalny i wyjątkowo lubię ciepełko p.s. 2. nie mogę spać, wybieram się do apteki po ranigast :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi