Rybka318is Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich. Mam problem. Zauważyłem że podczas rozruchu miga mi kontrolka od ABSu. Wydaje mi się że wcześniej tak się nie działo. Czy coś jest nie tak :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 hmm mi tak miga juz od dluzszego czasu hm ale przestalem zwracac na to uwage moze masz zabrudzone czujniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hmm mi tak miga juz od dluzszego czasu hm ale przestalem zwracac na to uwage moze masz zabrudzone czujniki eee... moje to były uwalone jak dzika świnia błotem i innym syfem i nic nie mrugało, czujniki abs w e36 działają na zasadzie indukcji elektromagnetycznej o ile się nie mylę, więc taki standardowy syf nie powinien im w niczym przeszkadzać, chyba, że styki są brudne i coś nie teges... ale to raczej zapalałoby się na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi