Piotrek20Tg Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam huczy mi opona albo łożysko jak rozpoznac co to wiem najlepeiej by było przełożyc koło z przodu do tyłu ale objawia sie to tak do 40km\h cisza a potem huczy z tyłu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam huczy mi opona albo łożysko jak rozpoznac co to wiem najlepeiej by było przełożyc koło z przodu do tyłu ale objawia sie to tak do 40km\h cisza a potem huczy z tyłu ?? bardzo prosto, wystarczy podjechać do konkretnego warsztatu z dobrym sprzętem, podnoszą lekko auto, podstawiają takie dziwne cuś pod koło, rozpędzają go i wszystko słychać idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi