Młodzian Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam mam taki problem. Lewarek od zmiany biegow, przycisk pod nim, do tej pory naciskalo sie go, dosyc mocno i troche sie chowal, i biegi przeskakiwaly, dawał opur i przycisk i lewarek. Obecnie, naciska sie przycisk, i idze bez oporu, do samego konca ze sie chowa az, w lewarku. I da sie przezucic bieg bez naciskania tego przycisku .O co moze chodzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Odkręć imbusem rączkę i wszystko zobaczysz , spadło cięgno od blokady Czasem tak nie jeżdzij bo wsadzisz sobie przypadkiem wsteczny podczas jazdy i skrzynia powie pa pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 powyzej 50 - czy 60 km/h wsteczny sie nie powininen wbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzian Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Rozumiem. Ale co dzwine mama pojechala do pracy i dzwoni do mnie ze juz dziala. Mowi ze raz dziala a raz nie. Ale ogolnie, to nie ma sie czym przejmowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Gdyby taka pierdolka w Moim aucie nie dzialala, to bym po nocach nie spal... Naprawic takie cos to jest godzinka pracy na luzie, a satysfakcja przeogromna... ... i bedzie dzialac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hmnmm u mnie ten przycisk chowa się całkiem i chodzi lekko a i tak nie da się przerzucić biegu bez jego wciśnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzian Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 He moze cos tam jest spierniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 hmmm rozebrałem to i sprawdziłem wszystko (mniej więcej na moje możliwości) i powiem że wszystko działa tz naciskając przycisk ten "pałąk" idzie do góry ale mimo to mogę dalej zmienić bieg nie naciskając go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 biegi będziesz mógł zmieniać normalnie od "luzu" do 2 i od 2 do "luzu"... nie wrzucisz za to wstecznego i parkingu (normalka)... jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzian Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja moge wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi