WNTcoupe Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 chcę kupić zęgary ponieważ te co są w aucie są uszkodzone a raczej nie działa nic poza obrotem i do tego nawet on żle wskazuje bo są one od sześcio cylindrowego silnika a jak mam 1.8i jakich zegarów mam szukać żeby były dobre ?? może ma ktoś do zgolenia w dobrych pieniądzach i jak sie steruje prawym lusterkiem ,bo tylko z lewej strony mam manetkę do sterowania i działa tylko lewe , jest możliwośc że tylko jedno jest elektryczne?? z góry dzięki za info pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 co do lusterka jest taki jeszcze mały dzydzel ktory przesowasz gora doł, czyli prawe lewe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie mam nic takiego obadałem już z każdej strony bęe chyba musiał to rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Do sterowania lusterkami masz manetke od kierunku i nad nią mały przełacznik prawe lewe lusterko jesli działa jedno to drugie też powinno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 jak to manetkę od kierunku ,ja mam przy drzwiach manetkę od sterowania na tych oparciach u samej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 zgadza sie i powinien bys jeszcze mały przełacznik przy tym prawe lewe! lusterko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 popatrze jutro jeszcze ale nie wydaje mi sie żebym go nie zauważył , jasli byłby nawet urwany to bym to wyłapał , narazie dzieki A co z zegarami mam zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 wrzuc fotke tego przełacznika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 jutro wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 tu masz ten dzyndzel zaznaczony od przelaczania lusterek: chociaz znalazlem tez bez przelacznika, sama regulacja moze taki masz ? http://allegro.pl/item309801121_bmw_e30_1986_1990_przelacznik_elek_lusterek_tanio_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 dokładnie taki sam jak z aukcji . i co to oznacza że lewe jest normalne albo poprostu nie ma przełącznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 zaznaczonym przełącznikiem przesuwasz góra lub dół, i wtedy przełączasz lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ale widocznie kolega nie ma tego przelacznika ? a jak jest ustawiane to drugie lusterko ? recznie lustrem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 no z tego co mi sie wydaje to ręcznie lustrem(szkłem) bo w środku nie ma żadnej manetki . może byc też tak że ktoś poniszczył przełacznik z prwego i zaślepił , jeszcze nie miałem czasu by rozebrać drzwi . dzieki za rady . a jak zrobic z zegarami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 zegary szukaj od 4-ro garowca do 100 kupisz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dzięki Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi