JB Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam Proszę o radę. Moje BMW e36 320i przy prędkosci ponad 180km/h tj. ponad 7000obr. auto słabnie tzn. wyłącza się ABS, radio, światła tracą natężenie i moc silnika spada. Po spuszczeniu z obrotów odrazu wszystko wraca do normy. Czy to regulator napięcia? Jeżeli tak to jaki jest koszt wymiany. Czy zbiornik wyrównawczy jest na stałe połączony z chłodnicą czy jest tam jakaś uszczelka którą da się wymienić, bo ostatnio zauważyłem w miejscu tego połączenia coś ala drobny wyciek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 do ilu ty krecisz silnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (kontrolnie kilka mies temu) ok 220V/h ale już nie udało mi się sprawdzić ile jest na obr. ale było przed czerwonym polem napewno i pod nogą też coś jeszcze gazu zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 piszesz 7tys obr/min? co do zbiorniczka on jest na oringach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 sorki pomyłka ok5-6tys obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi