orzusiek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 witam.mam pytanko. pękła osłona przegubu lewego przy kole i chciałem ją wymienić lecz nie mogłem zdjąć przegubu.czy ten przy kole się zdejmuje????czy tylko dostęp jest przy dyfrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a odkręcałeś śrube od łożyska tą zewnętrzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 z reguły jest tak, że z jednej strony trzyma śruba o której pisze łazik, a z drugiej zawleczka sprężynująca... piszę na przykładzie przednionapędowców w Beemce jeszcze nie rozbierałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzusiek Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 półoś wyjołem sobie na zewnątrz i wypłukałem dokładnie smar, ale tam zawleczki niema,szukałem bo w moim cc była i zdjęcie przegubu zajhmowało chwilkę a tu niespodzianka. może być tak że trzeba przegub wymieniać z półosią???? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi