fabner Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Hej mam zablokowane oryginalne radio BMW i kod do niego ale nie moge go wpisac bo jest blokada chyba, rozlaczylem akumulator ale tylko komputer mi sie zrestartowal a nie radio. w serwisie pewnie wiedza jak ale pewnie zaplace troche za ta przysluge... help pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamiroquai Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Przecież kod to jest blokada. Po co blokada blokady? :mrgreen: jakie masz radio? pojawia się napis CODE? najczęściej wystarczy wcisnąć przycisk > i w miejsce [----] wpisać cyframi (od 1 do 4) kod. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 może ktoś żle wpisał kod i radio zablokowało.mi gość odkodował całkowicie za dwie dychy i miałem spokój. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 poodobno trzeba odłączyć radio od akku na dłużej, dzień albo dwa i resetuje się pamięc i wtedy wprowadzić kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi