krzysiu1103 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 witam. mam problem otoz kupilem niedawno BMW E34 i jest problem bo nie dziala centralny oraz oswietlenie wnetrza sprawdzalem żarówki -OK , bezpieczniki -OK niemam już pomyslów.pod maska zauważlem ze jest miejsce na jeszcze jden przekaznik ale go tam niema:( tylko nigdzie nie moge dorwac rozpiski przekaznikow....dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie wiem czy wiesz, ale bezpieczniki sa tez pod tylna kanapa... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ja miałem ten sam problem. Pod tylną kanapą miałem uszkodzony przekaźnik ( kolor żółty) wymieniłem go i było wszystko ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 no wiem ze sa tez pod kanapa i tam bezpieczniki są oki:) nio to zaraz sprawdze ten przekaźnik dzieki za pomoc:) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jak dojdziesz co to, to się pochwal bo sam jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 sprawdż też "czujniki" drzwi montowane w zamkach na słupkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hmm bezpieczniki OK, zarówki nowe, przekaźniki pod kanapą są dwa żółte i chyba tez OK i juz niemam pomysłów:( sprawdze jeszcze te czujniki ale to chyba niema nic do rzeczy bo przeciez nieda sie właczyc swiatła w srodku wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a szyby elektryczne działaja ci? a jaki masz rok? akumulator masz pod maska czy pod siedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja proponuje jednak dokładnie sprawdzić te przekaźniki. słychac jak się załączają jak je wkładasz spowrotem?? ewentualnie sterownik centralnego zamka. Lecz ja stawiam na te przekaźniki:) a czy tylne podświetlenie Ci działa?? czy nie sweci wszystko?? bo to są dwa obwody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie swieci lampka kolo szyberdachu, te z tyłu tez nie swieca, w bagażniku tez nie swieci no i central nie dziala. ten przekaznik po lewej stronie slychac jak sie zalacza a ten drugi nie. jak probowalem je dac na odwrót to jest tak samo:( zaraz ide po kolei sprawdzac napiecie na kablach. [ Dodano: 13 Luty 08, 14:56 ] no i posprawdzalem wszystko po swojemu i jest tak: patrząc z tyłu za kierowcą na te przekaźniki to ten po lewej slychac jak sie zalacza a ten po prawej nie. sprawdzalem miernikiem to na obu gniazdach napiecie jest tyle ze zauwazylem ze w obu przekaźnikach plus jest na innym złaczu. nie wiem czy tak ma byc zaden zemnie elektronik:( brakuje mi juz pomysłów co jest zje**ne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 jedyne co mogę zaproponować to wymienić ten jeden przekaźnik. bo jeżeli mają inaczej usytuowane napięcia to przekładka nic nie da. Jeżeli zasilanie dochodzi to to może być to wina tego przekaźnika. dziwne tylko że nie działają wszystkie lampki. Ja miałem problem tylko z przednimi i z centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi