ciacho Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 panowie mam w bawarce doslownie wszystko,navi,tv,skore,no ku... wszystko co mozna miec brakuje tylko i az CD!!!! niewiem jak to jest ze sa nawet podgrzewane sie dzenia a niema CD!!!! wiecie moze czy jest mozliwosc podlaczenia zmieniary ??? a jak tak to jak to zrobic??? i jaka?? z gory dzieki <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 panowie mam w bawarce doslownie wszystko,navi,tv,skore,no ku... wszystko co mozna miec brakuje tylko i az CD!!!! niewiem jak to jest ze sa nawet podgrzewane sie dzenia a niema CD!!!! wiecie moze czy jest mozliwosc podlaczenia zmieniary ??? a jak tak to jak to zrobic??? i jaka?? z gory dzieki <bmw_3> a proszę Cię bardzo... u mnie w bagażniku kisi się oryginalna zmieniarka bmw, sprawna (oryginalne płyty czyta bez najmniejszego problemu), dawaj 300 zł i jest Twoja w razie czego - priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 spoko kupic to nieproblem... najlepszym przykladem jestes TY ale jak to wszystko podlaczyc zeby furalo,bo z tego co widze to masz e36 a u mnie to chyba troszke inaczej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi