ciacho Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witam!!! wlacze zaplon kontrolka swieci sie na czerwono (czyli wszystko ok) wlacze silnik,kontrolka gasnie (wszystko ok) ale po chwili zaswieca sie ponownie ale w kolorze pomaranczowym,swieci sie kilka sekund i gasnie.mechanik twierdzi ze tak ma byc bo autko cos tam sobie sprawdza... poki co mam rok gwarancji na moja srebrzysta strzale to zabardzo sie niemarwie ale moze wiecie czy tak to ma wygladac... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witam!!! wlacze zaplon kontrolka swieci sie na czerwono (czyli wszystko ok) wlacze silnik,kontrolka gasnie (wszystko ok) ale po chwili zaswieca sie ponownie ale w kolorze pomaranczowym,swieci sie kilka sekund i gasnie.mechanik twierdzi ze tak ma byc bo autko cos tam sobie sprawdza... poki co mam rok gwarancji na moja srebrzysta strzale to zabardzo sie niemarwie ale moze wiecie czy tak to ma wygladac... <bmw_3> eee..... mnie tam życie nauczyło, że jak w dieslu się świeci kontrolka oleju, to lepiej sprawdzić najpierw jego poziom a potem sprawdzić pompkę olejową.... nie sprawdzenie może zaowocować wyjściem korbowodu na świat i pękniętym blokiem jak pompka padała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to nie jest diesel :mrgreen: i ona zaswieca sie tylko na kilka sekund i to w kolorze pomaranczowym,zreszta wyzej wszystko opisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 To może być czujnik poziomu oleju.U mnie się nic nie świeci, ale ja to nie mam silnika w porównaniu z Twoim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi