buczek79 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 od niedawna mam problem z klimą. ustawiam temp. w aucie np na 20 stopni i na poczatku wszystko jest ok grzeje jak powinno , po jakims czasie zaczyna leciec zimne powietrze , trwa to okolo minuty i zaczyna leciec znowu cieple powietrze. naprawde nie wiem co moze byc. wymienialem filtry , czyszczone byly wszystkie kanaly wylotowe od klimy. generalnie zrobiony byl caly przeglad klimy. z gory dziekuje za informacje. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 od niedawna mam problem z klimą. ustawiam temp. w aucie np na 20 stopni i na poczatku wszystko jest ok grzeje jak powinno , po jakims czasie zaczyna leciec zimne powietrze , trwa to okolo minuty i zaczyna leciec znowu cieple powietrze. naprawde nie wiem co moze byc. wymienialem filtry , czyszczone byly wszystkie kanaly wylotowe od klimy. generalnie zrobiony byl caly przeglad klimy. z gory dziekuje za informacje. <bmw_2> manual czy klimatronic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jezeli dmucha Ci zimne na wolnych obrotach i przy obiegu zamknietym (sprawdz przy wylaczonym) - to mam to samo i podobno jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jezeli dmucha Ci zimne na wolnych obrotach i przy obiegu zamknietym (sprawdz przy wylaczonym) - to mam to samo i podobno jest to normalne. u mnie na klimatronicu dmucha letnim powietrzem a nie zimnym.. ale fakt, to jest normalne poza tym ma czujki temperatury, wiec jeśli w aucie jest za ciepło, to po prostu rzuca zimny nadmuch, żeby utrzymać stałą temperaturę (ale to w ostateczności) najczęściej przykręca dmuchawę na niższe obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczek79 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 w takim badz razie nic nie bede z tym robil. uklon_bmw dziekuje koledzy za informacje. sory ze tak dlugo ale zjezdzam do domu tylko na weekendy. pozdrawiam <bmw_2> uklon_bmw [ Dodano: 24 Luty 08, 17:54 ] w takim badz razie nic nie bede z tym robil. uklon_bmw dziekuje koledzy za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi