SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 chce więcej i więcej i więcej i wpędza do grobu tak się żalę... <bmw_3> - zwrotnica - piasta - chłodnica - remont silnika - opony - klocki - szyba przednia - lakierowanie - abs - teraz kutwa wspomaganie... aaaaaaaaaaaaaaalalalallaa..... a ja dalej ją kocham za to jak mruczy i jak zap***** do przodu femme fatale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to jest to ja mam swoja babcie i tez ja kocham drążki kierownicze blacharka po delikatnej stłuczce + konserwacja przy okazji spawanie fotela kierowcy łożysko przód a w przyszłości: amortyzatory, coś z wałem (wzbudza sie przy 60-75km/h), opony lato 16" , rozrząd i bóg wie co jeszcze ;] ale i tak zostaje przy mnie ewentualnie oddam tylko w dobre ręce a najelpiej zamienie na e34 bo taka bedzie nastepna poza tymi drobiazgami bezawaryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a ja juz trzeci raz w niej serce-silnik wymieniam! i chyba jej nikomu nie oddam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 serduszko mam extra jeszcze półsyntetyk zalany <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi