Rybka318is Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam. Mam pytanie.Jeżdżę E36 coupe. Jak patrzę z tyłu na tylne koła to mam wrażenie jakby lekko schodziły sie do wewnątrz. I tnie mi trochę tylne oponki od środka. Słyszałem że to norma w trójkach. Czy mam racje??? Poradzcie coś uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 bez stresu tak musi byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 i auto bardziej obnizobe tym wiekszy negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam. Mam pytanie.Jeżdżę E36 coupe. Jak patrzę z tyłu na tylne koła to mam wrażenie jakby lekko schodziły sie do wewnątrz. I tnie mi trochę tylne oponki od środka. Słyszałem że to norma w trójkach. Czy mam racje??? Poradzcie coś uklon_bmw to nie wrażenie... ten typ już tak ma więc śpij spokojnie i nie panikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal1981 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 mam obnizona e30 i mam to samo a wszystko w zawieszeniu ok. To norma tak jesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi