kmailp Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 potrzebuje poomocy moja bunia 323i e21 chodzi nierówno na benzynie cos jakby trzymało silnik na gazie chodzi elegancko.podejrzenie pada na ktorys z wtryskow badz kilka ze poprostu nie trzyma z i zamiast otwierac paliwo pod cisnieniem leje sie ono przez caly czas pracy silnika.teraz mam pytanie czy wtryski od e30 pasuja do 323i e21?chodzi mi om te koncowki co wklada sie je do kolektora ssacego :wink: piszcie bo napewno były juz takie operacje :wink: pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hmm nie wiem czy ci podejda bo tez chodzi o dana generacje instalacji wtryskowej jesli w tym modelu jest inna a w drugim co innego to raczej nei spasuja chyba ze klepali jedna gernracje dlugo ale to ja tylko tak podejzewam bo mialem takie zeczy tylko w teori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dzięki kolego,myśle że od e21 320 bedą pasowały :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi