Girmix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 oj pewnie tak dopiero potem pojawią sie komentarze nie będę ukrywał,że też czekam na filmik <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Niestety klip dopiero jutro bedzie wrzucony na serwer bo czekam jeszcze na materiał od PIT'a (dostane go rano) wiec w ciagu dnia jakos postaram sie dokonczyc filmik i wieczorkiem przesłac na serwer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Niestety klip dopiero jutro bedzie wrzucony na serwer bo czekam jeszcze na materiałod PIT'a Lepiej trochę poczekać,zebrać materiały i zrobić konkretny filmik niż robić na szybkiego Ja jestem cierpliwy,moge na filmik poczekać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Girmix, zawsze mozna zrobic 2 klipy ja narazie zrobilem relacje z moich materialow a teraz czekam na materialy od naszej ekipy. jak je zbiore to znowu cos skleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 zrobić konkretny filmik niż robić na szybkiego Mordulec zawsze robi konkretne filmiki nawet na szybko :wink: I ten również nie bedzie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mordulec zawsze robi konkretne filmiki nawet na szybko Nie mam co do tego żadnych wątpliwości <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Girmix, zawsze mozna zrobic 2 klipy ja narazie zrobilem relacje z moich materialow a teraz czekam na materialy od naszej ekipy. jak je zbiore to znowu cos skleje witam,jutro emil ma ci podać nasze materiały,może coś z tego da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 janusz318i, nie ma najmniejszego problemu weekend przed nami wiec czas bede miec bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jest juz klipek do sciagniecia : http://www.maxbimmer.pl/gosc/klip/luty2008.wmv ... tradycyjnie proponuje kliknac prawym myszki i zapisac obiekt docelowy jako ... Miłego oglądania bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Filmik rewelacja szkoda że nie mogłam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no Mordulec filmik rewelacja poprostu wypas happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 super filmik, fajna muzyczka jednym slowem GIT bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kosa :!: Ty tam na pewno masz dwu litrowy silnik :?: Szperunek :?: Filmik zajefajny, ale ja mam nadzieję, że kiedyś obejrzę taki filmik również z moim udziałem :roll: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Filmik pierwsza klasa <bmw_1> pomysł z opisem,kto w danym momencie "kręci bączki" i się ściga - rewelacyjny uklon_bmw świetnie wszystko zmontowane,jest co oglądać i powspominać <bmw_1> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witka <bmw_2> nic dodać nic ująć kawał dobrej roboty <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 eeeeeee lipa, Mordulec jak zwykle stanął na wysokości zadania, chociaż raz mógłby coś spartolić mówiąc krótko <bmw_3> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie wiem co napisać... więc napisze to co wszyscy... świetna robota :wink: i miło się oglądało :mrgreen: [ Dodano: 29 Luty 08, 22:56 ] A i muszę Wam powiedzieć, że zabrałem na tego spota mojego kolegę i tak mu się spodobało, że w piątak wziął kredyt i jutro jedziemy po BMW dla Niego aż do Katowic.... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Lol - goglin super star Jak na amatorskość, film jest bardzo dobry. Zabrakło jedynie ludzi, bo aut to jest dostatek. Że się jednak powymądrzam co do filmu : - na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie) - zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza) - kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix? - często na spocie rozmawiamy a nie wiemy kto jest kim na forum - moze plakietki zaczniemy nosić? A gdyby na następnym filmie pokazać buźki i nicki? Ja maruder jestem, więc sorry - ogólnie to dobra robota, mnie by się nie chciało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ...- na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie) - zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza) - kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix? - a pamietasz jak wiało wtedy, żaden statyw tego nie wytrzyma - u mnie wszystko wygląda ładnie , żadnej pixelozy nie widać - na celeronie 800 nic się nie gubi i nie wiesza - zmień kompa 8) PS GOGLIN na prezydenta :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 - na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie) - troche wiało i mimo statywu , lekkie drgania na max zoomie było trzeba by chyba zabetonowac statyw na stałe w skarbimy :drunk: - zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza) Ewentualna pixeloza moze sie pojawic przy przejsciu z jednego zdjecia do drugiego ale nie jest to spowodowane niska jakoscia zdjec / filmu tylko w tym wypadku rodzajem efektu przejscia który przybliza obraz do srodka po czym zmienia zdjecie na kolejne i oddala do pełnego obrazu stąd moze sie tak wydawac ze to pixelki :wink: - kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix? Nastepny klip bedzie juz w duzo lepszej rozdzielczosci / jakosci troche zmodernizujemy sprzet :wink: natomiast celowo robione sa do wmv zeby ludzie nie mieli problemów z odtworzeniem tego filmu na kompie , kiedys zrobiony był w divx / rmvb juz nie pamietam dokładnie to potem 20 PW o to czym to odpalic i jakie kodeki potrzebne :wink: - często na spocie rozmawiamy a nie wiemy kto jest kim na forum - moze plakietki zaczniemy nosić? A gdyby na następnym filmie pokazać buźki i nicki? Co do identyfikatorów to są juz zrobione , od przyszłego spota mogą byc obecne na spocie , jesli chodzi o sam materiał to nie widze problemu mozna nastepnym razem zrobic prezentacje kazdej bumy + własciciela , ja tam jestem ZA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 - na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie) - troche wiało i mimo statywu , lekkie drgania na max zoomie było trzeba by chyba zabetonowac statyw na stałe w skarbimy :drunk: - zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza) Ewentualna pixeloza moze sie pojawic przy przejsciu z jednego zdjecia do drugiego ale nie jest to spowodowane niska jakoscia zdjec / filmu tylko w tym wypadku rodzajem efektu przejscia który przybliza obraz do srodka po czym zmienia zdjecie na kolejne i oddala do pełnego obrazu stąd moze sie tak wydawac ze to pixelki :wink: - kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix? Nastepny klip bedzie juz w duzo lepszej rozdzielczosci / jakosci troche zmodernizujemy sprzet :wink: natomiast celowo robione sa do wmv zeby ludzie nie mieli problemów z odtworzeniem tego filmu na kompie , kiedys zrobiony był w divx / rmvb juz nie pamietam dokładnie to potem 20 PW o to czym to odpalic i jakie kodeki potrzebne :....q.. - często na spocie rozmawiamy a nie wiemy kto jest kim na forum - moze plakietki zaczniemy nosić? A gdyby na następnym filmie pokazać buźki i nicki? Co do identyfikatorów to są juz zrobione , od przyszłego spota mogą byc obecne na spocie , jesli chodzi o sam materiał to nie widze problemu mozna nastepnym razem zrobic prezentacje kazdej bumy + własciciela , ja tam jestem ZA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dzieki materiałom Janusza318i i EmilaCB dalem rade zmontowac jeszcze jeden klip Tym razem wiekszosc materialow pochodzi ze spotu maxbimmera wiec mysle ze warto obejrzec i powspominac http://pl.youtube.com/watch?v=ASTAtjvv95g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 bardzo fajnie się ogląda jak się tam było,super fajne,dobra robota <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ktos spakował może mój termos z kawą ? taki srebrny jakby chromowany, wewnątrz była jeszcze kawa ciepła nagroda za odnalezienie (można zatrzymać zawartość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi