E34-Patryk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 My mamy najkrótszą drogą 120km,też nie jadę na Jedności,buehehe. Zaraz śmigamy. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 no my tez bedziemy. i tez nie pojedziemy na Jednosci :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pierwszy !! !! Spot rewelka, pogoda swietna. A i nowa organizacja wypalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Niestety juz po spociku niestety wszystko co dobre szybko sie kończy :lol: Spocik rewelacyjny już nie mogę sie doczekać następnego spota a poki co idę poszukać oponek do auta :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 za chwile zaczne wrzucac fotki a filmiki i klip bedzie pozniej bylo naprawde super. pogoda jak latem. tylko ten dzwon był niepotrzebny... ale mimo wszystko super <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 pogoda super spocik jeszcze lepszy :lol: i narszcie jakas organizacja !! choc nie bylo duzej frekfencji bylo OKI <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pogoda super ludzie super to i atmosfera tez happy_bmw czekam juz na nastepnego spota <bmw_1> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 za chwile zaczne wrzucac fotki a filmiki i klip bedzie pozniej bylo naprawde super. pogoda jak latem. tylko ten dzwon był niepotrzebny... ale mimo wszystko super <bmw_1> dzwon oczywiście był niepotrzebny ale niestety sie tak dzieje przez mało ostroznych cymbałów , którzy dostaja szału tyłka jak zobaczą kawałek pasa ( ja wywaliłem ale sam w wał ) , niestety kumpel ma troche skasowane e39 ale wszystko da sie naprawic - patrzac na moje auto:) widziałem waszą nową organizacje zmyslny pomysł z tą taśma dzięki za znaczki beeem <bmw> pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ponad 130 fotek wiec prosze o cierpliwosc. nie wrzucalem wszystkich bo na niektorych nie ma BMW - a takich fotek tu nie lubicie oczywiscie jest pare wyjatkow, ale godnych obejrzenia fotek dzwonu nie zalaczam bo juz mialem nieprzyjemna sytuacje... zapraszam go ogladania http://www.speedyshare.com/599449505.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Piekna pogoda mila atmosfera ,spokojnie i bezpiecznie.Dzieki za wspolnie spedzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dwa zdjęcia Mnie "urzekły" Piękna e30 (brakuje tylko black helli)... nie widziałem jej wcześniej ani na forum ani na lotnisku lustro Rafała:) ---> kosmos :shock: a na koniec ogólnie napisze... nie bardzo mnie interesują zdjęcia japońskich szlifierek i innych mercedesów (szczególnie na forum BMW) i myślę, że nie jestem jedynym, który tak uważa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dobrzy ludzie, bo ja ciekawska sroka jestem - co za dzwon, kto z kim w jakich okolicznościach, moze nawet foto (na priva, nikomu nie dam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 borsuk, :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 nie bardzo mnie interesują zdjęcia japońskich szlifierek i innych mercedesów zgadzam sie z toba zupelnie tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Fajne fotki(szczególnie,że ja tam jestem ) ale koledzy z głównego pasa(audi,ople itd.) nie należą do maxbimmera. Nie wiem czy się pomyliłeś,że tam pojechałeś,czy chciałeś się z nimi zaprzyjaźnić,ale spoko,ja tylko chce powiedzieć,ze maxbimmer był na tym bocznym pasie,tam gdzie taśma była rozciągnięta i gdzie Kosa kasował błędy. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 E34-Patryk, bardziej naleze do Tuning Opole niz do maxbimmera, a bylem tu i tu wiec zaliczylem wszystkie miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ok. Fajnie,że fotki wrzuciłeś. <bmw_2> Te gdzie się kręciłem zrzuciłem sobie na kompa. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 szkoda ze mnie nie bylo... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Moim zdaniem jak chcesz opublikować tak dużo fotek jednorazowo , to zrób sobie galerię na jednym z bezpłatnych stronek (np jpg.pl) , a tutaj załącz tylko linka . Tyle fot bardzo zamula stronę :wink: ( to tak na przyszłość ) Spocik extra , pogoda i ludzie dopisali <bmw_3> Oby tak dalej happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 E34-Patryk, bardziej naleze do Tuning Opole niz do maxbimmera, a bylem tu i tu wiec zaliczylem wszystkie miejscowki Moim zdaniem... jeżeli bardziej należysz do Tuning Opole to po co dajesz na to forum zdjęcia z waszego spota.... Nie rozumiem tego !!! Zarazem ja i pewmie wiele osób nie ma ochoty ogląda tamtych zdjęc -to nie nasza impreza... [ Dodano: 24 Luty 08, 21:00 ] a tak ogólnie to bawiłem się świetnie dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Może tak :idea: jak ktoś ma foty , to niech je prześle do Mordulca , on wykorzysta je w galerii <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ale wy jestescie drętwi. chciec dobrze to jeszcze Cie zjadą :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zle mnie odebrałeś... Wyluzuj :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 juz fotki skasowalem i nie ma tematu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To do antyramy jak np ktoś drukuje i wiesza na ścianie :mrgreen: Nie wiem czemu tytuł zdjęcia "foczki" jakoś mi pasuje jak kto z fotoszopem oblatany to niech podostrzy, obrobi i pokaze. No i reszta : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi