baran Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 pogoda sie kroi bardzo pierwsza klasa wszyscy autka szykuja a ja przyjezdzam jednak 126peeeeee ale zlot jest zlotem będę kopał kamyki ale obecny będe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Lista: 1.Pola & Mordulec 2.harry71 3. Kosa 4.Alaszi 5.Dziki & Madzia 6.NUta & Girmix 7.Daniell 8. Paula & Patryk 9.Madziulka&Krzysiek 90% 10.DIEGO E30 11.RAFAłS 12.Filip&Marta 13.Misiek666 14.kuba87ool 15.Goglin 16.emilcb&janusz318i 17.tazunio 18.Leszek 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a ja mam pytanko z innej beczki :lol: wyczytalem ze bedzie mozna skasowac błędy w e34 i tu pytanko do kogo sie z tym fantem zglosic jak juz dotre na spocik?? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 kolega Kosa ma odpowiedni do tego sprzęt.Więc gdy juz dojedziesz na miejsce,musisz z nim porozmawiać,mysle,że nie bedzie z tym żadnego problemu <bmw_1> do zobaczonka na spocie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a jakiego to furaka szukac czym to pan kosa ma zaszczyt jezdzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Lista: 1.Pola & Mordulec 2.harry71 3. Kosa 4.Alaszi 5.Dziki & Madzia 6.NUta & Girmix 7.Daniell 8. Paula & Patryk 9.Madziulka&Krzysiek 90% 10.DIEGO E30 11.RAFAłS 12.Filip&Marta 13.Misiek666 14.kuba87ool 15.Goglin 16.emilcb&janusz318i 17.tazunio 18.Leszek 99% 19.Tequila&Mała Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a jakiego to furaka szukac czym to pan kosa ma zaszczyt jezdzic?? Ja też się będę u Kosy "kasował'' a wystarczy hasło i Kosa się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 nota bene: czytanie ze zrozumieniem JAK BĘDĘ TRZEŹWY, TO SIĘ POJAWIĘ Heh to raz odpuść popijawe w łikenda i przyjedz na spota bmw_beer ewentualnie poszukaj kierowcy na zmiane :drunk: odpadam, ale z innego powodu - praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pan Kosa porusza się E30-stką czasami z nadmierną prędkością,ponieważ pod maską spoczywa sporo koników. Każdy Cię poinformuje który to Kosa,zresztą jak zobaczysz gościa z laptopem wokół którego kłębią się samochody i ludzie to znak,że to właśnie on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja tak w ramach przypomnienia / informacji : Pogoda zapowiada sie wiosennie na jutro i wydaje mi sie ze ładnych pare godzin spedzimy w skarbim wiec na pewno zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to proponuje zaopatrzyc sie wczesniej w art. spożywcze czyt. kiełbaski + pieczywo itp :drunk: bmw_beer <bmw_1> :gril: [ Dodano: 23 Luty 08, 20:43 ] Wiem skąd pożyczyć plastikowe "pudła" w kolorach czerwonych i białych - takie większe pachołki, na milenijnym np długo były. Pożyczać, czy starczą pachołki z taśmą? Borsuk jak masz miejsce w aucie to spoko mozesz zabrac , narazie ciezko okreslic ile bedize potrzeba pachołków i tasmy zeby to ładnie ogrodzic :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak bunia focha nie strzeli to jestem obecny :wink: Ja tak w ramach przypomnienia / informacji :Pogoda zapowiada sie wiosennie na jutro i wydaje mi sie ze ładnych pare godzin spedzimy w skarbim wiec na pewno zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to proponuje zaopatrzyc sie wczesniej w art. spożywcze czyt. kiełbaski + pieczywo itp :drunk: i jak ktoś ma możliwość to jakieś drewno na ognicho <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak bunia focha nie strzeli to jestem obecny :wink: Ja tak w ramach przypomnienia / informacji :Pogoda zapowiada sie wiosennie na jutro i wydaje mi sie ze ładnych pare godzin spedzimy w skarbim wiec na pewno zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to proponuje zaopatrzyc sie wczesniej w art. spożywcze czyt. kiełbaski + pieczywo itp :drunk: i jak ktoś ma możliwość to jakieś drewno na ognicho <bmw_3>A jak nie drewno to chociaz jakąś SIEKIERE / piłe łańcuchową zreszta to raczej powinno byc w bagazniku kazdej beemki :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 beda jutro gadzety na spocie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja mam siekierę strażacką :mrgreen: ale jak z nią zacznę po mieście w niedzielę paradować to jak nic mnie zwiną "niebiescy" :mrgreen: więc wolę nie ryzykować <bmw_1> Jak coś to drewno z karata będziemy łamać bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 beda jutro gadzety na spocie ?? Tak beda jutro smycze i kalendarzyki bmw_beer Naklejki z Adresem www.maxbimmer.pl tez chyba jeszcze zostały :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a naklejki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ja biore smycz jutro sie zgłosze po nia do Kosy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Lista: 1.Pola & Mordulec 2.harry71 3. Kosa 4.Alaszi 5.Dziki & Madzia 6.NUta & Girmix 7.Daniell 8. Paula & Patryk 9.Madziulka&Krzysiek 90% 10.DIEGO E30 11.RAFAłS 12.Filip&Marta 13.Misiek666 14.kuba87ool 15.Goglin 16.emilcb&janusz318i 17.tazunio 18.Leszek 99% 19.Tequila&Mała Ala 20.kaspri&cinek Tazunio-jak Ty jedziesz??? Wyjechac po Ciebie na Bielany Wrc. czy jedziesz A4 dalej??? jak cos to moj kom. 669 458 629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieter Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 na 99,9% to i ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wake Up!! pogoda jest super bedzie udany spocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No to mamy piękną pogodę 8) Chciałem przypomnieć, że była propozycja spotkania sie już we Wrocku i pojechaniu razem do Siechnic GODZ: 10:00 NA JEDNOSCI NARODOWEJ -stacja ORLEN <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie no o 10 to troche za wczesnie,zreszta nieodzywam sie bo i tak niestaruje z wami Nieoplaca mi sie jechac na Jednosci,mosialbym sie cofac. Pogoda faktycznie piekna,do zobaczyska na spocie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nieoplaca mi sie jechac na Jednosci,mosialbym sie cofac. Kluczbork ma 70km najkrotsza droga a i tak jezdzimy bo nie ma co narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nieoplaca mi sie jechac na Jednosci,mosialbym sie cofac. Kluczbork ma 70km najkrotsza droga a i tak jezdzimy bo nie ma co narzekac Behehehehe sory ale co ma kluczbork do jednosci ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heh,tez wlasnie slabo skumalem co z tym jednosci ale ok. Specjalnie dla kolegi nie bede nazekal ,na spocie bede , a na ULICE JEDNOŚCI NARODOWEJ i tak niepojade bo mi niepodrodze <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi