Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

E46 318i dlaczego tak brzydko chodzi ?? - pomozcie -- FILM

Rekomendowane odpowiedzi

Grac sie nie grzeje termometr idealnie na bacznoc stoi ;) A alternator sprawdzalismy i troszke lozysko piszczy jak sie je obraca ;)

[ Dodano: 6 Luty 08, 19:10 ]

mechanik sprawdzil, okazalo sie ze przeplywka i krokowy do wymiane sie kwalifikuja, no i ze nie mam drugiej sondy !!! Nie ma nawet w wydechu miejsca dla niej bo brak jakiejlkolwiek dziury itp O_o cos mi sie wydaje ze poprzedni wlasciciel ostro grzebal przy nim ;/

No i okazalo sie ze czesci ktore kupilem ( kolektor ssacy, przepustnica jedna i druga, wtryski itp) byly niepotrzebne bo poprzedni mechanik zle zdjagnozowal po prostu kolektor byl nie dokrecony :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: ja sie zastrzele wywalilem 1000zl zeby mi powiedzieli ze nie potrzebnie i nie mam jak zwrocic bo rozlozyli je juz na czesci ;/

Moze ktos chce kupic do m43 jakies czesci :modlitwa:

Najpierw u Budzynia na kompa pojechalem

U Budzynia znaja sie na rzeczy (sa bardzo dobrzy) ale niestety drogo, jak to w serwisie,

potem do stacha do sobieszowa

zas Stachu ma dobre ceny i mnie jeszcze nie zawiódl, choc slyszalem rózne opinie o nim.

u Ciebie w podpisie Szkocja widnieje

Wyemigrowalem 10 miechów temu...

Moze sie znamy ??

Jak cos to PW <bmw_1> <bmw_2>

Czy ja wiem czy staszek ma dobre ceny;/ Za to ze zdjal mi kolektor, przykrecil srubke i zalozyl spowrotem i wymiana oleju 300zl musialem zaplacic;/

Niby sie zna ale mowil ze zrobi mi pelny przeglad a gowno zrobil zajrzal tylko pod maske posluchal moich smiesznych 4 cylindrow wydal diagnooze i alles. A budzyn to tragedia nie dosc ze za kompa wzial 120zl ( we wrocku u mechaniora dalem 60 ) to jeszcze nie potrafil mi zarowki xenonowej wymienic twierdzac ze sie nie zmiesci!! Moze na innym sie znaja ale z taka pierdola mnie na dziendobry zawiodl ;((

To moze sie przyznaj jak sie zwiesz moze sie znamy :D

• 4 miesiące temu...
Czy ja wiem czy staszek ma dobre ceny;/ Za to ze zdjal mi kolektor, przykrecil srubke i zalozyl spowrotem i wymiana oleju 300zl musialem zaplacic;/

Niby sie zna ale mowil ze zrobi mi pelny przeglad a g..... zrobil zajrzal tylko pod maske posluchal moich smiesznych 4 cylindrow wydal diagnooze i alles.

NIE POLECAM TEGO PANA :!: :!: :!: Ostatnio miałem problemy z silnikiem stworzone przez innego znachora... ...zabrałem się za rozrząd i się okazało, że k...s nie wymienił mi rolki napinającej :!: :evil: :!: Albo podmienił na jakąś "mniej zużytą" :!: Rolka która powinna mieć 20tkm wygłądała na 100tkm :!: W wielu zakładach w jelonce miałem praktyki i w sumie to co widziałem... ...nie mam zaufanego mechaniora :evil: Jedynie co to Budzyń ale... :|

To moze sie przyznaj jak sie zwiesz moze sie znamy :D

Jak Sowa Ci nic nie mówi to wątpię :wink: Pozdro.

hehehe nie nie nie ;) Kompresor najwczesniej za pol roku i u gebelsow bede robil ;) Narazie potrzebuje mechanika zeby mi cos zaswirowal z kompem bo cos mi sie nie podoba bo mma problemy z zamieleniem kolami ;/ Cos mu mocy od dolu brakuje albo mi sie wydaje ;/

Tak wiec jak masz mechaniora od lekkiego tuningu to prosze o kontakt ;)