Rasend Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam gzdie mozna kupić w miare dobre i tanie zawieszenie sportowe do bmw 320 e36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Mocno nie polecam sprężyn Jamex. Mam bardziej sportową sprężynkę w długopisie. JA bym szukał czegoś używanego i firmowego (np. na Allegro często można coś wyhaczyć za przyzwoitą cenę). <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A co myslicie o takim zestawie: zielone sprężyny weiteca(-40mm) + seryjne amortyzatory Bielstena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 generalnie seryjne amory powinny wytrzymać - tym bardziej że to Bilstain - jeśli nie obniżasz więcej niż -40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja mam w swoim zawias FK Automotive (sprężyny, amortyzatory). Jestem bardzo zadowolony, polecam bardzo, auto trzyma sie drogi jak przyklejone, na dziurach zawias mniej tłucze niż seryjne zawieszenie w jakimkolwiek współczesnych aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 zobacz na ta stronke moze ci pomoze!!! w amorkach <bmw_3> www.dbtuning.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi