b129 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam wszystkich <bmw_2> Mam pytanie odnosnie alarmu,mam cos takiego w swojej e 30,tzn.w drzwiach kierowcy jest takie miejsce obok zamku,do ktorego jest przeznaczony specjalny kluczyk elekromagnetyczny. I teraz:jak to w ogole uruchomic,czy ma ktos moze jakies info na ten temat bo obszukałem sie juz chyba wszedzie i nic na ten temat nie moge znalezc. Jak bedzie trzeba to wstawie pare fotek z tym urzadzeniem. Pozdrawiam. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jakieś fotki by się przydały . Jeśli alarm działa i możesz swobodnie korzystać z samochodu, to w czym problem? No chyba, że jesteś ciekaw po co to i jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak chcesz to sie dowiem tylko zadaj konkretne pytania do tego alarmu masz druga wkladke po kluczyk w drzwiach??o taki ci alarm chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Czesc chłopaki. Dziekuje za odpowiedzi.Na jutro załatwie zdjecia tego wynalazku w drzwiach kierowcy, kluczyka i diody znajdującej sie pod nr.rejestracyjnym z tyłu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Tu sa foty tego urzadzenia i kluczyk do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja Cie krece , 2 raz to widze w zyciu . Iras ma na drzwiach identyczne obok zamka jak sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ja w swoim E30 z 93 roku mam alarm ale bez dodatkowego zamka w drzwiach może to muj nie jest orginalny czy ty masz dorbiony przez poprzedniego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Nie no w sumie to ten alarm jest pokazany w tej małej ksiazeczce od obsługi bmw,ale tam jest wsio po niemiecku i nie czaje o co w tym wszystkim chodzi,takze wyglada na to ze jest fabryczny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi