kmailp Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 mam pytanie do wszystkich ktorzy sa w temacie co moze byc przyczyna ze 735 gasnie bez powodu jakis blad systemu?mowia ze to komputer ale...tam jest tyle elektroniki ze komputer to może być pestka możliwe że coś więcej w niej siedzi.miał ktoś taki przypadek?to jest rocznik 89 full opcja.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nic nie dzieje się bez powodu jak piszesz-zacznij od układu zasilania(pompa,filtr),sprawdz układ zapłonowy,połączenia czujników.Informuj o wynikach może do czegoś dojdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nic nie dzieje się bez powodu jak piszesz-zacznij od układu zasilania(pompa,filtr),sprawdz układ zapłonowy,połączenia czujników.Informuj o wynikach może do czegoś dojdziemy. dokładnie,opisz co się dzieje,bo jak narazie żadnych konkretów i nie wiadomo od której strony zacząć, czy to zasilanie paliwa ,czy elektronika(wątpie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 koledzy to jeszcze nie moje auto robie do niej przymiarki bo mam propozycje zamiany za reksa 323i wiec nie moge tak o sobie wszystkiego sprawdzic chciałem sie zorientować czy to kiedys grali i czy to nie pierwszy przypadek takich psikusów.koles mowi ze po kilku minutach normalnie pali :? no ale wiadomo co to znaczy nie da sie tak przeciez jezdzic.wchodzić w to czy to raczej ryzykowne?pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Istotnie ,ciezka sprawa.Moja robila mi troszke inne numery ale tez gaslo wszystko,cala elektryka,silnik(raz mi taki numer zrobila przy 110km/h) Nieuwierzylbys w czym tkwil problem.Nie komp,nie elektryka,nic co moglo wysiąsc.W koncu przypadkiem odkrylem iz gdy na tylniej kanapie pod aku.siadal ktos wiekrzy i albo na wybojach albo sam tylkiem poruszal to siedzenie potrafilo sie troche obnizyc i metalowym stelarzem zewzec z akumulatorem co tworzylo zwarcie,a ze nasze zabawki mają zabezpieczenia nawet od takich okolicznosci(zwarcie itp.) rozlaczalo wszystko .Ale wracając do twojego tematu to faktycznie trzeba bedzie sprawdzac wszystko co elektryczne.Puszcze mysl po znajomych co tez mają e32 i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no a może tam też jest cos takiego jak wsiade za kółko to podniose tylna klape i sie wtedy okaże czy to nie akumulator narazie bawię się z moim reksiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ja mielem cos podobnego lubiala zgasnac przy normalnej jezdzie a co gorsze to przy wyprzedzaniu a okazalo sie ze to taka dronostka nawet komputer tego nie pokazywal po podlaczeniu a mianowicie przekaznik od wtryskow rozlaczal je a po chwili normalnie zapalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 i co kolego zaradziłeś na to?pewnie zaszla wymiana drogie to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 taki przekaznik kosztuje chyba 30 zl tylko elektryk mi kostke jeszcze naprawial ale duzo nie wyszlo za naprawe :)ale najpierw sprawdz czy to przekaznik odpal ja i wez nim poruszaj a szczegolnie kablami ktore do niego ida i jak w tym momencie zgasnie to bedzie ze gniazdko przekaznika jest zrabane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 zadam teraz glupie pytanie nie widzialem nigdy tego motoru na oczy wiec opisz mi proszę jak dojść do tego przekażnika :wink: [ Dodano: 8 Luty 08, 20:33 ] dobra ok to nie było pytanie :lol: prosba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 u mojego brata w bmw e39 520 przyczyna gasniecia byl spalony bezpiecznik i bardzo mnie to zdziwilo ze taka pierdułka moze tyle napsuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi