Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

ciacho

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

nagrywsz na płytke mapy i wrzucasz i smiga

h##p://rapidshare.com/files/85675177/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part1.rar

h##p://rapidshare.com/files/85675383/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part2.rar

h##p://rapidshare.com/files/85675388/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part3.rar

h##p://rapidshare.com/files/85675457/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part4.rar

tu masz link wypal to alkoholem działa na bank.

a czy te mapy są z pl lektorem? Czy te linki są odpowiednikami tego co w załączniku tylko ze na polske?:) Bedzie działać ta płytka którą sobie nagram w sprzecie w ktorym do tej pory działała ta płyta ze zdjęcia?

[ Dodano: 28 Marzec 08, 23:11 ]

u mnie działa w e46:) dokładnośc jest średnia ale działa:). teraz poszukujemy magika co zrobi w tym pl lektora:) orientuje sie ktoś które pliki za to odpowiadają. Jeśli jest ktoś kto się na tym zna proszę o pomoc

• 5 tygodni później...
panowie jak wgrywa sie mapy do navi w e46 2000r???

z goru dzieki i pozdrawiam

heya,

jakbys chcial zmienic na j.polskim cala nawi to zglos sie do mnie, wiecej na www.navibmw.prv.pl

[ Dodano: 16 Kwiecień 08, 23:58 ]

a czy te mapy są z pl lektorem? Czy te linki są odpowiednikami tego co w załączniku tylko ze na polske?:) Bedzie działać ta płytka którą sobie nagram w sprzecie w ktorym do tej pory działała ta płyta ze zdjęcia?

[ Dodano: 28 Marzec 08, 23:11 ]

u mnie działa w e46:) dokładnośc jest średnia ale działa:). teraz poszukujemy magika co zrobi w tym pl lektora:) orientuje sie ktoś które pliki za to odpowiadają. Jeśli jest ktoś kto się na tym zna proszę o pomoc

nom, ja sie tym zajmuje, www.navibmw.prv.pl

Ja w e46 jak to włącze to w mojej okolicy nie ma masy dróg :( Kolego to podaj link do takiej która ma te 99% jeśli mozesz.

Pozdrawiam

hmm, podaj jakas ulice w Twojej miejscowosci, moze zle szukasz, bo juz czytalem kilka podobnych topikow...Moze zla miejscowosc wybierasz /powiat i nie ma ulic ? Czy jak jezdzisz z mapa to zadnych ulic nie widzisz, albo jezdzisz po pustej mapie ? Narazie nikt nie narzekal, jak narazie ta mapa gdzie jest 94% pokrycie jest mniej dokladna, ale ulic ma sporo...Lepsze to niz nic :)

nie no co do tego ze 94% pokrycia to duzo to sie zgadzam, sam miałem styczność z tomtomami, garminami. Igo mio mapamap... i tam jesli mapa miala 50 % to juz bylo duzo i moja ulica np byla :) Ja tą navi mam w e46 nawigacja strzałkowa(mały ekran, nie pokazuje całej mapy) Jestem ze Zduńskiej Woli, po wpisaniu adreu w Sieradzu (16km odległości) pokazuje strzałka tylko kierunek w którym trzeba jechać :( , no i pani mowi ze jestem poza trasą(stoje na swojej ulicy : Zduńska Wola ul.Klonowa, woj Łódzkie) :( No nie wiem może ja źle patrze:/ a Kolego polski lektor jest zależny od oprogramowania w samej nawigacji czy od samej mapy? Czytalem na pewnym forum, że w renault'cie np espace nawigacja działa z tą samą mapą co tutaj o niej rozmawiamy :) I tam ludzie wypowiadali się że polski lektor to sprawa systemu w samej navi :) w BMW też tak jest?

nie no co do tego ze 94% pokrycia to duzo to sie zgadzam, sam miałem styczność z tomtomami, garminami. Igo mio mapamap... i tam jesli mapa miala 50 % to juz bylo duzo i moja ulica np byla :) Ja tą navi mam w e46 nawigacja strzałkowa(mały ekran, nie pokazuje całej mapy) Jestem ze Zduńskiej Woli, po wpisaniu adreu w Sieradzu (16km odległości) pokazuje strzałka tylko kierunek w którym trzeba jechać :( , no i pani mowi ze jestem poza trasą(stoje na swojej ulicy : Zduńska Wola ul.Klonowa, woj Łódzkie) :( No nie wiem może ja źle patrze:/ a Kolego polski lektor jest zależny od oprogramowania w samej nawigacji czy od samej mapy? Czytalem na pewnym forum, że w renault'cie np espace nawigacja działa z tą samą mapą co tutaj o niej rozmawiamy :) I tam ludzie wypowiadali się że polski lektor to sprawa systemu w samej navi :) w BMW też tak jest?

dokladnie, sprawa systemu a nie mapy

Ok czyli sprawa jasna jest :) ale jeszcze jedno:) z tego co wiem (również po przeczytaniu posta na innym forum) cd z wariantami lektora jest dostepna , a raczej jej obraz;) ale nie ma tam wariantu pl... a Ty mowisz ze tego lektora co Ty wrzucasz to orginalna wersja jest;> jak to to z tym jest?:)

Ok czyli sprawa jasna jest :) ale jeszcze jedno:) z tego co wiem (również po przeczytaniu posta na innym forum) cd z wariantami lektora jest dostepna , a raczej jej obraz;) ale nie ma tam wariantu pl... a Ty mowisz ze tego lektora co Ty wrzucasz to orginalna wersja jest;> jak to to z tym jest?:)

nie ma nigdzie w sieci lektora PL i jeszcze dlugo nie bedzie. Tak, ja wgrywam ORGINALNY GLOS PL LEKTORA.

Skoro orginalny to musiałbyć wypuszczony przez producenta sprzętu taki lektor... a z tego co się orientuje to firma produkująca te radia nawigacje nie zrobila pl lektora:)

Chyba, że pisząc orginalny miałeś na myśli to ze jest on niepowtarzalny i nigdzie indziej takiego dobrego nie znajde :)

ale co tak drogo??

Skoro orginalny to musiałbyć wypuszczony przez producenta sprzętu taki lektor... a z tego co się orientuje to firma produkująca te radia nawigacje nie zrobila pl lektora:)

Chyba, że pisząc orginalny miałeś na myśli to ze jest on niepowtarzalny i nigdzie indziej takiego dobrego nie znajde :)

ale co tak drogo??

jest taki sam jak angielski czy niemiecki, tylko kobitka mowi po Polsku. Drogo, podobnie jak konkurecja z TYM prawdziwym lektorem PL.

• 2 lata później...

Na pewno sie da wg mnie. Z tego co wiem tam jest podobny uklad panelu srodkowego jak w E46, a w tamtym przypadku jak jest navka to klime wkladaja nizej w miejsce tego schowka na drobiazgi a wyzej jest ekranik ;) wiec podejrzewam, ze w E39 podobnie.