ciacho Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 panowie jak wgrywa sie mapy do navi w e46 2000r??? z goru dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 na kielbasniczej jest koles ktory wgrywa mapy z tego co pamietam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisztof2000 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nagrywsz na płytke mapy i wrzucasz i smiga h##p://rapidshare.com/files/85675177/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part1.rar h##p://rapidshare.com/files/85675383/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part2.rar h##p://rapidshare.com/files/85675388/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part3.rar h##p://rapidshare.com/files/85675457/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part4.rar tu masz link wypal to alkoholem działa na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a czy te mapy są z pl lektorem? Czy te linki są odpowiednikami tego co w załączniku tylko ze na polske? Bedzie działać ta płytka którą sobie nagram w sprzecie w ktorym do tej pory działała ta płyta ze zdjęcia? [ Dodano: 28 Marzec 08, 23:11 ] u mnie działa w e46:) dokładnośc jest średnia ale działa:). teraz poszukujemy magika co zrobi w tym pl lektora:) orientuje sie ktoś które pliki za to odpowiadają. Jeśli jest ktoś kto się na tym zna proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 panowie jak wgrywa sie mapy do navi w e46 2000r??? z goru dzieki i pozdrawiam heya, jakbys chcial zmienic na j.polskim cala nawi to zglos sie do mnie, wiecej na www.navibmw.prv.pl [ Dodano: 16 Kwiecień 08, 23:58 ] a czy te mapy są z pl lektorem? Czy te linki są odpowiednikami tego co w załączniku tylko ze na polske? Bedzie działać ta płytka którą sobie nagram w sprzecie w ktorym do tej pory działała ta płyta ze zdjęcia? [ Dodano: 28 Marzec 08, 23:11 ] u mnie działa w e46:) dokładnośc jest średnia ale działa:). teraz poszukujemy magika co zrobi w tym pl lektora:) orientuje sie ktoś które pliki za to odpowiadają. Jeśli jest ktoś kto się na tym zna proszę o pomoc nom, ja sie tym zajmuje, www.navibmw.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dokładność tej mapy jest mizerna:| zaprzestaje poszukiwań pl lektora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dokładność tej mapy jest mizerna:| zaprzestaje poszukiwań pl lektora! mizerna? Ma pokrycie 94% Kraju... Firmy Tele Atlas ma tylko 41% to jest mizernie, ale mapa ta, do ktorej kolega podal wyzej linki ma bodajze 94%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja w e46 jak to włącze to w mojej okolicy nie ma masy dróg Kolego to podaj link do takiej która ma te 99% jeśli mozesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja w e46 jak to włącze to w mojej okolicy nie ma masy dróg Kolego to podaj link do takiej która ma te 99% jeśli mozesz.Pozdrawiam hmm, podaj jakas ulice w Twojej miejscowosci, moze zle szukasz, bo juz czytalem kilka podobnych topikow...Moze zla miejscowosc wybierasz /powiat i nie ma ulic ? Czy jak jezdzisz z mapa to zadnych ulic nie widzisz, albo jezdzisz po pustej mapie ? Narazie nikt nie narzekal, jak narazie ta mapa gdzie jest 94% pokrycie jest mniej dokladna, ale ulic ma sporo...Lepsze to niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie no co do tego ze 94% pokrycia to duzo to sie zgadzam, sam miałem styczność z tomtomami, garminami. Igo mio mapamap... i tam jesli mapa miala 50 % to juz bylo duzo i moja ulica np byla Ja tą navi mam w e46 nawigacja strzałkowa(mały ekran, nie pokazuje całej mapy) Jestem ze Zduńskiej Woli, po wpisaniu adreu w Sieradzu (16km odległości) pokazuje strzałka tylko kierunek w którym trzeba jechać , no i pani mowi ze jestem poza trasą(stoje na swojej ulicy : Zduńska Wola ul.Klonowa, woj Łódzkie) No nie wiem może ja źle patrze:/ a Kolego polski lektor jest zależny od oprogramowania w samej nawigacji czy od samej mapy? Czytalem na pewnym forum, że w renault'cie np espace nawigacja działa z tą samą mapą co tutaj o niej rozmawiamy I tam ludzie wypowiadali się że polski lektor to sprawa systemu w samej navi w BMW też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie no co do tego ze 94% pokrycia to duzo to sie zgadzam, sam miałem styczność z tomtomami, garminami. Igo mio mapamap... i tam jesli mapa miala 50 % to juz bylo duzo i moja ulica np byla Ja tą navi mam w e46 nawigacja strzałkowa(mały ekran, nie pokazuje całej mapy) Jestem ze Zduńskiej Woli, po wpisaniu adreu w Sieradzu (16km odległości) pokazuje strzałka tylko kierunek w którym trzeba jechać , no i pani mowi ze jestem poza trasą(stoje na swojej ulicy : Zduńska Wola ul.Klonowa, woj Łódzkie) No nie wiem może ja źle patrze:/ a Kolego polski lektor jest zależny od oprogramowania w samej nawigacji czy od samej mapy? Czytalem na pewnym forum, że w renault'cie np espace nawigacja działa z tą samą mapą co tutaj o niej rozmawiamy I tam ludzie wypowiadali się że polski lektor to sprawa systemu w samej navi w BMW też tak jest? dokladnie, sprawa systemu a nie mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ok czyli sprawa jasna jest ale jeszcze jedno:) z tego co wiem (również po przeczytaniu posta na innym forum) cd z wariantami lektora jest dostepna , a raczej jej obraz;) ale nie ma tam wariantu pl... a Ty mowisz ze tego lektora co Ty wrzucasz to orginalna wersja jest;> jak to to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ok czyli sprawa jasna jest ale jeszcze jedno:) z tego co wiem (również po przeczytaniu posta na innym forum) cd z wariantami lektora jest dostepna , a raczej jej obraz;) ale nie ma tam wariantu pl... a Ty mowisz ze tego lektora co Ty wrzucasz to orginalna wersja jest;> jak to to z tym jest? nie ma nigdzie w sieci lektora PL i jeszcze dlugo nie bedzie. Tak, ja wgrywam ORGINALNY GLOS PL LEKTORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Skoro orginalny to musiałbyć wypuszczony przez producenta sprzętu taki lektor... a z tego co się orientuje to firma produkująca te radia nawigacje nie zrobila pl lektora:) Chyba, że pisząc orginalny miałeś na myśli to ze jest on niepowtarzalny i nigdzie indziej takiego dobrego nie znajde ale co tak drogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlb Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Skoro orginalny to musiałbyć wypuszczony przez producenta sprzętu taki lektor... a z tego co się orientuje to firma produkująca te radia nawigacje nie zrobila pl lektora:)Chyba, że pisząc orginalny miałeś na myśli to ze jest on niepowtarzalny i nigdzie indziej takiego dobrego nie znajde ale co tak drogo?? jest taki sam jak angielski czy niemiecki, tylko kobitka mowi po Polsku. Drogo, podobnie jak konkurecja z TYM prawdziwym lektorem PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomziom1722 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 nie wiem czy dobrze pisze bo jestem nowy na forum, mam pytanie czy da się zamontować nawigacje do bmw e39 2001 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Na pewno sie da wg mnie. Z tego co wiem tam jest podobny uklad panelu srodkowego jak w E46, a w tamtym przypadku jak jest navka to klime wkladaja nizej w miejsce tego schowka na drobiazgi a wyzej jest ekranik wiec podejrzewam, ze w E39 podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi