madziorka11 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 mam butle 35 l w kole i ostatnio mam takie przypadki ze wchodzi mi mniej gazu przedtem wchodzilo mi o 10 litrow mniej a teraz 30 mniej tankuje 5 litrow i pelny co to moze byc ratujcie z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 najprawdopodobniej pływak w butli sie przycioł! stoi w jakims miejscu i jezeli tankujesz to odcina! moze masz ins. Brc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tak wlasnie mam BRC [ Dodano: 1 Luty 08, 23:05 ] bylem dzisiaj u gazownika i powiedzial ze zawor do wymiany tylko musze czekac bo nie ma takiego i nie wie kiedy bedzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 wlasnie w brc sa problemy z zaworami w butli! a jasniej z plywakami poziomu gazu! mysle ze wystarczy go rozebrac i odblokowac zobaczyc w jakim stanie! to jest na trybach i dletego sie blokuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A jaki masz zbiornik?? STAKO?? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 tak STAKO [ Dodano: 6 Luty 08, 22:56 ] a moge sam sobie wykrecic ten wielozawor i sprobowac go naprawic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 tak! tylko gaz wyjezdzij! odkrecacz dwie rurki medziane! jedna od tankowania druga zasilanie do przodu! i w koło sruby imbusowe! ale wiesz sprubuj delikatnie w niego młotkiem poknac moze sie odblokowac! juz tak robiłem i było to skuteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 odkrecilem go dzisiaj ale nie moglem go wyciagnac jutro chyba pojade na wymiane bo on jest caly w srodkku zardzewialy i cos mi go blokowalo przy wyciaganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 bo to trzeba go troszke tak bokiem i przekrecic! on tak nie wchodzi prosto z gory na dół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi