Michu Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 No coraz bardziej mi sie podoba przebywanie wśród was klip EXTRA Może jakis termin na 6 Spot :?: <bmw_3> juz ustalimy happy_bmw chcesz żebym zbankrutował :mrgreen: :mrgreen: :wink: ???? Faktycznie wycieczka :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 No coraz bardziej mi sie podoba przebywanie wśród was klip EXTRA Może jakis termin na 6 Spot :?: <bmw_3> juz ustalimy happy_bmw chcesz żebym zbankrutował :mrgreen: :mrgreen: :wink: ???? Faktycznie wycieczka :lol: :lol: ee ale fajna wycieczka...jedno chlanie mniej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Filmiki widziałem bardzo mi sie podobałyNa Spocie tez byłem bardzo mi sie podobało , ciesze sie bardzo ze tak fajna ekipa sie zbiera . Mam tylko pytanie:czemu TROLU masz taka smutna minke na filnie? <bmw_3> happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw Bo nie bylo mojej bawarki tam :mrgreen: spocik rewelka : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Klip rewelacja!!! Znakomite ujęcia jak i dobór muzyki!! Wielkie bravvvvvooooo!!! dzięki wielkie oczywiśćie to tylko klip montowany na szybkiego oficjalna wersja będzie niebawem jak tylko bede miał chwilke wolnego czasu pozdrawiam yO Luk@s czekam na oficiala i nie moge sie doczekac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 yO Luk@s czekam na oficiala i nie moge sie doczekac pozdro Siemanko juz połowa na spokojnie jest opracowana - oczywiście materiał będize ten sam co w wersji montowanej na szybkiego ale dodam jeszcze coś od siebie extra jezeli tylko nic nie stanie na przeszkodzie to niedizela ok 17:00 klip będize na serwerze Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witam! Pewnei wiekszosc z was, pomyslala, ze ja specjalnie nie chce przykjechac na spot, ale tak nie jest po prostu os m iwyskoczylo. :evil: Filmik fajny, jakbym dostal materialy to tez by mcos zmotal :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Filmik fajny, jakbym dostal materialy to tez by mcos zmotal siemanko - nie ma problemu od poniedziałku do piątku jak chcesz to możesz odebrać u mnie w pracy w Strzelinie gdybyś śmigał na Wrocław po drodze bo niestety przesłać nie moge z powodu ograniczeń przepustowości sieci. Materiału jest ok 450 MB. jak coś to tel. 668 371 590 Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 sorki Luk@s, mialem dzisiaj wpasc po materialy ale nie zdazylem rano... moze w next pon. mi sie uda. spoko nie ma problemu płytka i tak czeka w pracy wiec kiedy będziesz miał czas to odbierzesz Pozdro <bmw_1> a tak na marginesie to klip ze spotu w wersji oficjalnej jest juz od niedzieli na serverku tylko czeka na podmienienie z tym pierwszym co jest na stronce <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi