maltarn Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja też chory :mrgreen: już wczoraj gardło mnie bolało ale nic nie mówiłem bo by mnie rodzice na spota nie puścili....a teraz masakra- ledwo mówie :evil: ale i tak było miło :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a ja sie wkuzylem apart w domu sie naqprawil a mogłem tyle zdiec zrobic i dwa klipy nakrecic sie okazuje ze mam 256MB karte w aparacie ale lipa, no ale juz na nastepnym bedzie git . Atmosfera mimo chłodu była <bmw_1> bmw_beer happy_bmw <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja tam dziś bylem pierwszy raz ale bylo super. Jakieś fotki by się przydały. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja tam dziś bylem pierwszy raz ale bylo super. Jakieś fotki by się przydały. Ty ty powiedz lepiej dzieki komu byłeś hehehehe pozdro. Konrad Ty ty ty nie pyskuj no mi tutaj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Spocik pierwsza klasa bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Spocik rewelacja :lol: <bmw_1> <bmw_2> happy_bmw Jak na takie niezbyt przyjazne warunki pogodowe przyjechało dosc sporo beemek chwile po 14-tej wjechalem na andersa i myslalem ze tam jakis dzwon był niezły bo tak sie ludzie zbiegli a tu taka niespodzianka <bmw_2> <bmw_1> Ogolnie przejazd przez miasto tez całkiem niezle wyszedł i jakos sie wdrapalismy na galerie moze nie bylo zbyt komforotowo ale jakos sie pomiescilismy <bmw_1> No i oczywiscie przejazd przez legnicka na milenijny ........... poprostu kosmos ........ wszystkie 3 pasy zajete przez beemki poprostu rewelacyjne uczucie to trzeba poprostu zobaczyc samemu <bmw_1> <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Galeria ze spotu: http://www.maxbimmer.pl/galeria/5-spot-maxbimmer/index.shtml Jak ktos ma jeszcze fotki to wrzucać na ftpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 były co najmniej 3 aparaty !! dawać zdjęcia <bmw_2> :!: :!: :!: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 były co najmniej 3 aparaty !! dawać zdjęcia <bmw_2> :!: :!: :!: pozdro no trzy były :mrgreen: ale w tym dwa popsute!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Galeria ze spotu:http://www.maxbimmer.pl/galeria/5-spot-maxbimmer/index.shtml Jak ktos ma jeszcze fotki to wrzucać na ftpa. dzięki!!! uklon_bmw wreszcie mam zdjęcie mej beci!!! p.s. oczywiście żona stwierdziła że nasza najładniejsza bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nice fotostory :mrgreen: szkoda ze mojej nie bylo tak na pamiatke ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 felga do kubełka lecz najważniejsze ze opona cała :wink: pozdrawiam a fotek swych nie chciałbym widziec z tego zdarzenia w dziale galeria !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 felga do kubełka lecz najważniejsze ze opona cała :wink: pozdrawiam a fotek swych nie chciałbym widziec z tego zdarzenia w dziale galeria !! Haha ja bym tam wrzucil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Clip jest dostepny tutaj: http://www.maxbimmer.pl/video/clip5spot/spot.rmvb Kodek do clipa, jkby ktos mial problemy z odtwarzaniem jest tutaj: http://www.maxbimmer.pl/video/kodekrmvb.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 fotek swych nie chciałbym widziec z tego zdarzenia w dziale galeria !! Usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Calkiem ciekawie.Myslami bylem z wami. zalogowalem sie a tu pusto bylo.Pomyslalem wywialo wszystkich na spot he he.Sa jakies zdjecia z andersa lub slizgania ? <bmw> pozdrowiaonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Filmik dobry, szkoda że nie ma nic z Osobowic pozdro DUDI :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No filmik kozacki , jak na demkowke . Czekam na pelna wersjone :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dorzuciłem jeszcze jeden filmik ze spotu: http://www.maxbimmer.pl/video/balet-5-spot/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ze spotu na spot fur przybywa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Klip rewelacja!!! Znakomite ujęcia jak i dobór muzyki!! Wielkie bravvvvvooooo!!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Klip rewelacja!!! Znakomite ujęcia jak i dobór muzyki!! Wielkie bravvvvvooooo!!! dzięki wielkie oczywiśćie to tylko klip montowany na szybkiego oficjalna wersja będzie niebawem jak tylko bede miał chwilke wolnego czasu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No coraz bardziej mi sie podoba przebywanie wśród was klip EXTRA Może jakis termin na 6 Spot :?: <bmw_3> juz ustalimy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No coraz bardziej mi sie podoba przebywanie wśród was klip EXTRA Może jakis termin na 6 Spot :?: <bmw_3> juz ustalimy happy_bmw chcesz żebym zbankrutował :mrgreen: :mrgreen: :wink: ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 czytam, ogladam, czytam, i żałuję ;(, ale mój wyjazd też udany ( chociaż nie do końca ) na nastepnum juz na bank <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi