Gość skasuj Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Co do ulotek , czy wizytowek czy czegos tam . Zawsze moze cos taniej zalatwie , matkajest wspolwlascicielka agencji reklamowej ... Sorka z offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłaszam swoją obecność w stu procentach :mrgreen: <bmw_1> tylko czy bedzie ktoś miał miejsce na przewiezienie mnie między poszczególnymi lokalizacjami spota :?: :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 nie dygaj kasztana:-) oj to nie wiem w jakiej młodziży przebywasz bo kasztana to nie znałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 ja będe lecz opuszcze was jak bedziemy jechac pod milenijny bo jade w waznych sprawach na 16 wiec tak musze zrobic lecz o 14 bede pod andersa oraz na galeri i bede jechał z wami pod milenijnie lecz pozniej sie odłocze na dojeździe pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 witam oczywiście ja również bede - ktoś zamawia klipa i kilka fotek? <bmw_1> no i oczywiście niezapomnijcie o połowicach :mrgreen: bynajmniej bede miał pretekst by dłużej zostać na spocie :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja jezeli bede furakiem , zostane tylko na galeri dominikanskiej i milenijnym . Jezeli bede z Konradosem to bede chyba wszedzie zalezy jak tam konrados zadecyduje Peace ... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jesli w niedziele pogoda bedzie taka jak dzisiaj to pobijemy rekord uczestników na spocie <bmw_1> Kurcze kusi mnie zeby przełozyc letnie felaśki na spota :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jesli w niedziele pogoda bedzie taka jak dzisiaj to pobijemy rekord uczestników na spocie <bmw_1> Kurcze kusi mnie zeby przełozyc letnie felaśki na spota :lol: mnie tez kusilo nawet nowe oponki zakupilem, ale chyba wytrzymam do marca pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ktoś zamawia klipa i kilka fotek? <bmw_1> ja! tylko tak bardziej to tylko kawalki klipa do zmontowania, bo bym sie tez cos pobawil:-) co do materiałów nie ma problemu tylko jeżeli chodzi po przekazanie tych materiałów to będzie problem to będzie ok 500 mb surowego materiału a ja mam niezbyt dobry transfer w sieci i troche lipa niestety kamerki nie bede miał bo zajeta bedzie ale jak na II spocie było nagram aparatem więc jakaś pamiątka będzie <bmw_1> Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 o ile sie orientuje to mam Strzelin prawie po drodze do domu to moze przy okazji wpadne Spoko nie ma problemu - dogadamy się na spocie <bmw_1> Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 o ile sie orientuje to mam Strzelin prawie po drodze do domu to moze przy okazji wpadne Spoko nie ma problemu - dogadamy się na spocie <bmw_1> Pozdro no może gdzieś się lukas na trasie spotkamy!!! .ja cisne z kłodzka :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Dobra to juz pewne , wpadam na spota swoja bawarka . Ale Konrad odezwe sie do Ciebie . To razem wystartujemy z jakiegos osiedla )) A teraz trzymajcie sie lece na bibe ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no może gdzieś się lukas na trasie spotkamy!!! .ja cisne z kłodzka dogadamy sie na spocie <bmw_1> Mordulec napisał/a:Jesli w niedziele pogoda bedzie taka jak dzisiaj to pobijemy rekord uczestników na spocie a jaki jest dotychczasowy rekord? hmm chyba 10 bimmerek <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Zapomniał bym mam juz auto w jednym kolorze (kupiłem maske na allegro) także smiac sie prosze z kogos innego tym razem, <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :mrgreen: Spoko , to powiedz ty o ktorej sie ustawiamy i gdzie ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no panowie pogoda sie rozkręca lecz nie w strone wiosny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no tak wiosna mo pewne opóznienia tak jak moje BMW <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tez wpadne na chwilke...pozdrowka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tez wpadne na chwilke...pozdrowka.. No i bylem fajnei troche wiecej autek..mila atmosfera...musialem zwinac sie troche szybciej ale nie wyszlo mi to na dobre... po efektownym ruszeniu ze swiatel i przecieciu podwojnej ciaglej oraz wjechaniu na torowizko zatrzymaly mnie tajniaki..rewizja standard... trawka i telefon...wszystko na maske itp.. no i powiedzieli ze place 500pln ale po krotkiej bajerze udalo sie i dostalem upomnienie oraz zebym nie jezdzil tak gdy sa korki bo duzo sie wtedy palek kreci hehe... nom dobrze ze sie zapisalem na studiach na fakultet sztuka negocjacji buehue... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no ja właśnie dojechałem.parę kilometrów zrobiłem...ale warto było!!!!! bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jestem 8) Iras pisz czego trzeba szukam kteog kogos kto ma dostep do czesci niebieski metalik e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no spocik pierwsza klasa - rekord bimmerek pobity <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> no przydało by się teraz klipa zmontować heeh - pracuje nad tym :twisted: jak tylko zakończe będzie na stronce Pozdro <bmw> <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 panowie.... dawać foty :mrgreen: sopocik bardzo udany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 chociaż i tak widok wszystkiego na żywo jest fajniejszy niż oglądanie fotek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Spociak byl kozacki ; ] , szkoda ze nie bylo mnie na osobowicach . No ale troche juz mnie przypizgalo tak to jest jak sie jest chorym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi