Piotr Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 tylu chlopa i co chetnego nie ma ?? :evil: :evil: a moze tak: kto podrzuci maltarna ze swojca, ma u mnie płytkę z instrukcją " sam naprawiam E30" i kilka innych drobiazgów na płycie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 wojnów, swojec, grunwald.... ma ktos miejsce, choćby w bagażniku :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 no wiecie drodzy koledzy ja chyba niem usze znów mówic ze zachwyce swą obecnością kto jak kto ale ja bede na 100% .pozdr. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 wojnów, swojec, grunwald.... ma ktos miejsce, choćby w bagażniku :?: :mrgreen: Hehehehe.... Kombinujecie chłop[aki..... ;-) Ja z Biskupina będę jechał więc możemy się zgadać co do Twojego odbioru ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Co do bagaznika, ostatnio podjechalem pod uzcelnie, w sordk uw full 5 osob, i otwieram bagaznik ,a tam 3 osoby wychodza, ale byly jaja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Kto zabiera na spota swoją kobiete , tak pytam co by zebrać wieksza liczbe niewiast w jednym miejscu zeby sie nie nudziły w stricte męskim towarzystwie :lol: co do towarzyszki to jezeli wyjde z uczelni to pewnie nie sam i Katarzyna pewnie bedzie ze mna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 2. Ja na 99,99 % pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 3. To zależy od prau czyników, ale myśle że się powiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 3. To zależy od prau czyników, ale myśle że się powiedzie jak bede mial plan zajec juz to bede iedzial dokladnie czy bede czy nie, a jak bede to nie ma problemu zebym Cie zabral pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 JA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :arrow: Byq chcesz płytkę z "sam naprawiam E30 " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No mnie jak wiecie nie trzeba 2 razy namawiac na spota :lol: Bede jak zwykle <bmw_2> <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no ja się bardzo bardzo postaram :mrgreen: bmw_beer .chodż raczej sam przyjadę[chodż już sam niewiem] :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ja bede , nie wiem czy swoja czy z kims przyjade ale bede na bank , moze ojca odrazu namowie i ruszy pupe swoja e38 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :arrow: Byq chcesz płytkę z "sam naprawiam E30 " ?? A nawet bardzo chętnie :-) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :arrow: Byq słowo się rzekło, prezent będzie miał dla Ciebie i nie tylko Kosa mam nadzieje że będzie :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :arrow: Byq słowo się rzekło, prezent będzie miał dla Ciebie i nie tylko Kosa mam nadzieje że będzie :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer To ja nie widzę innego wyjścia jak przy najbliższej okazji bmw_beer :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 :arrow: Byq trzymam za słowo: bmw_beer <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 znam już plan i mogę powiedzieć że MY będziemy na 100% musimy tylko wrócić na 16.00 na seminarium dyplomowe pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ja bede na 100% z budy sie zerwe <bmw_3> <bmw_3> ale bede.Maltan jak chcesz to moge Cie zabrac z grunwaldu.Pozdro Daj do siebie jakies namiary na wszelki wypadek , jak bym swojej bumy jednak nie zdazyl uruchomic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mozliwe ze przyjedzie tez jeden mój kumpel ze studiów złotą e-34. Fajnie jakby ten gosc co parkuje koło A5 od niebieskiej e32 na tych mega BBSach przyjechał , mozna by mu jakies info za wycieraczke przykleic :lol: on ma chyba blachy DKL ... albo DZG ... Yan00sh to prawie Twoje rejony <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 wogóle można by klubowe ulotki zrobić.... o treści zaproszeniowej na naszą strone i forum :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mam jeszcze ulotki z drugiego spota hehe :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 bueheheheheehe, ale żeście wymyślili, przecież to już opracowane mamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 kurcze, nie wiedzialem ze to juz kiedys bylo. pewnie zanim trafilem na to forum. moze mniej wiecej wtedy jak byly juz ulotki to paliwo do pierwszego tankowania mojego auta jeszcze lezało pod ziemią:-) bueheheheheheheeheh :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi