cisza Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 mam problem i nie wiem czy to jest coś poważnego czy tylko jakaś mała usterka -prosze o pomoc - przy prędkości powyźej 100 km/h zaczyna drżyć kierownica co moze byc tego przyczyną ? czy to może być wina felg ? czy raczej układu wspomagania ? czy może zupełnie czegoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Prawdopodobnie bicie na felgach albo opony do wyrzucenia. Proponuje pojechac do jakiegos machera i wywazyc koła Pozdro. Max e21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a jak wywarzenie nie pomorze to popatrz na luzy przy drarzkach i na zbierznosc ja mam podobnie tylko od 130 sie zaczyna ale to po 2 dzwonkach mi sie tak zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dokładnie tak jak max mówił przejrzyj zawieszenie możesz mieć bicie na felgach ... co innego jakby działo się to przy hamowaniu to wiadomo że były by to krzywe tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi