scc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam, chciałbym zamontować z przodu któryś z tych zestawów, czy zmieszczą się one w oryginalnych miejscach (pod deską rozdzielczą i drzwi )? Można je jakoś upchnąć? 1. infinity kappa 1.7 2. infinity kappa 6.1 który zestaw zagra lepiej i jaki wzmacniacz będzie do tego dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Musisz sprawdzić czy te głośniki się zmieszczą w fabryczne miejsca , chodz nie polecam tam ich montować !!! lepiej zrobić boczki do drzwi albo na tył średnie tony a tweetery na przód dać Ja tak mam i jestem zadowolony <bmw_1> Jak cos to kliknij na drugi link w moim podpisie (sklep wszystkiego sie dowiesz na miejscu) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 wszyscy mi odradzają wstawianie głośników na tył, podobno spuje to cały efekt.. jeśli chodzi o kappa 1.7 to 165mm chciałem wsadzic pod nogi, 100mm w przednie drzwi a tweetery w tych zaślepkach przy lusterkach. A jeśli sie nie zmieszczą to poprostu 130mm wstawie pod nogi, wydaje mi sie, że będize lepiej niż głośniki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jak wolisz ale nie zgodzę się ze głosniki z tyłu żle grają ,wpadnij na nastepnego spota i zobaczysz jak ja mam to rozwiązane.... miałem wsadzone z przodu nad nogami bardzo dobre głosniki ale nie dawały rady (są za mocno schowane) a wysokotonówki daj tam gdzie mówiłeś... natomiast średnie tony ja bym dał na tył (tylko sprawdz w parametrach głośnika czy tzw. wartość ogulna jest większa niz 0,70 , bo jak nie to nie nadają sie na tylnią półkę... ) pozdro <bmw_2> [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie jestem z Wrocławia, więc nie wpadne:) teraz plan mam taki zeby pod nogi wsadzić kappa 50.7 a w drzwi kappa 32.5 tył narazie bez głośników, za jakiś czas wsadze do bagażnika tube, ale jeszcze sie nad tym zastanowie. Radio Pioneer DEH-P6000 UB, nie wiem jaki wzmacniacz dać do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 rafałs ja tez sie zastanawiam czy do compacta nie wrzucic glosnikow w tylna polke poniewaz mam dwa konkretne glosniczki Pioniera ,myslisz ze to byloby dobre rozwiazanie jakby te dwa dorzucic na tyl plus oryginalne ,ktore sa czy bylby sredni efekt :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja jestem zadowolony... tylko to rozwiązanie ma jeden minus ,mianowicie półka lata na dziurach i trzeba gabeczki podłożyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi