Rafałs Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Pytaliście gdzie najlepiej kupić sprzęcik... :?: Mogę Wam polecić naprawdę świetny sklepik (co prawda nie jest duży ale jest wszystko :!: ) Sprzedawca jest naprawdę obeznany w temacie i zana się na rzeczy :lol: adres: Dworcowa 28 AXEL II (CAR AUDIO) WWW.AXEL2.PL AXEL2@AXEL2.PL POWOŁAJCIE SIĘ NA MAXBIMMERA a dostaniecie fajny rabacik :wink: Jak widać mają spory wybór naprawde POLECAM i pamiętajcie o powołaniu się na nasz klubik... Chciałem podziękować właścicielowi sklepu za miłą współpracę <bmw_2>[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Siema czy ten sklep dale prowadzi swoja działalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel3series Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jakies godziny otwarcia tego sklepu? I czy jest otwarty w sobot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wystarczy wejść na stronę i przeczytać... KONTAKT Axel Electronics II Tomasiewicz Zbigniew ul.Dworcowa 28 50-456 Wrocław Sklep czynny w dni powszednie w godzinach od 9-18 W Soboty od 10-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 nie chce robić anty reklamy ale jak szukałem sprzętu do siebie to byłem w AXEL2 bo jedynka jest z boku i co do cen to szału nie ma a sprzętu za dużo też nie no chyba że coś się od roku zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 raczej nic się nie zmieniło... fajny sklep bo można kupić każdą "pierdółkę"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi