bilii Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 siemka mam maly problem z parownikem zamarza instalacja ma 2 lata odpalam na benzynie gaz moge wlaczyc po dosc duzym przejechaniu gdy wskaznik temp. jest w polozzeniu normalnym czyli na srodku i gaz dziala nie mam sekwencji a gdy przezuce na lpg na mniejszej temperaturze to parownik zamarza mysle ze parownik jest za wysoko od nie dawna mam te auto i teraz mi to sie dzieje przy niskich temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Sprawdź poziom płynu chłodniczego. Ewentualnie jego zamarzalność,może jeździsz na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 moze masz za niski poziom pynu chlodniczego lub parownik jets najwyzszym punktem układu chlodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrachaj Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 moim zdaniem jest juz zajechana membrana w parowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 dokładnie albo mało płynu albo woda w układzie chłodzenia. :!: :!: :!: [ Dodano: 15 Styczeń 08, 17:33 ] moim zdaniem jest juz zajechana membrana w parowniku membrana nie ma wpływu na to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 odpowietrz dla pewności układ chłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrachaj Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 kolego rychu1976 po pierwsze troche grzeczniej, kazdy moze tu wyrazic swoje zdanie po to jest forum, ja tez tak mialem jak autor tematu ze zamarzal mi parownik, po wymianie membrany wszystko chodzi tak jak powinno i pisze to ze swoich doswiadczen a nie ze sluchu.... nie kazdy jest takim znawca jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 kolego rychu1976 po pierwsze troche grzeczniej, kazdy moze tu wyrazic swoje zdanie po to jest forum, ja tez tak mialem jak autor tematu ze zamarzal mi parownik, po wymianie membrany wszystko chodzi tak jak powinno i pisze to ze swoich doswiadczen a nie ze sluchu.... nie kazdy jest takim znawca jak Ty jeśli ty tam widzisz coś niegrzecznego to bardzo mi przykro ale nie rozumiesz co się pisze nie napisałem nic co by mogło cię urazić a jeśli ci już o to chodzi to po wymianie membrany w parowniku dolewałeś płynu do układu i dla tego przestało zamarzać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrachaj Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ok nie bede sie klocil... przy wymianie membrany nie dolewalem plynu bo nic mi nie wycieklo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 dzieki za pomoc przyczyną byl za wysoko zamocowany parownik pozdrawiam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 parownik od gazu nie powinien byc wyzej zamontowany od poziomu płynu chłodzacego! nie moze byc najwyzszym punktem ukł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi