Energy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie ...Sorry poprostu nie zauwazylem ze juz ktos napisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Naklejki na klapę mam zazwyczaj w aucie na każdym spocie , tyle tylko że zostały mi już tylko -małe czarne na klapę -1zł -i chyba jedna duża biała na tylną szybę -5zł Srebrne będę musiał jakoś zamówić na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 oj,to jak sobie dobrze wyobrażam,to ja tą białą poprosze:) choć tyle z alpen weiss będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi