Kri$$ Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 wow :shock: w każdym z przypadków zacne 2 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ja dostaje regularnie na magnolii ulotki z bmwpasji Nie kumam tych kolesi, często przyjeżdżam i odjeżdżam z magnolii równolegle z jakąś e36 (i trochę przystanku). Nie było by w tym nic zabawnego gdyby goście za każdym razem nie chcieli się ścierać i za każdym razem czekam na nich na światłach. A jestes pewien ze to ktos z Pasji? Czy tylko przypuszczasz? Podaj numer blachy to moze sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Blachy nie pamiętam, ale dosyć spora naklejka na tylniej klapie "www.bmwpasja.pl" daje mi do zrozumienia że to właśnie oni, ale dawno ich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 no popularyzacja widzę idzie do przodu w zeszły Piątek kaspri84 zaatakował mnie kalendarzykiem :mrgreen: na Statoilu na Długiej... bmw_beer Pozdrawiam! P.S.: wiedziałem, że prędzej czy później do tego dojdzie bo chyba miłośnicy BMW są bardziej zwarci niż inni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jeśli chodzi o popularyzacje to niekoniecznie trzeba "atakować" innych właścicieli tej marki na światłach czy stacja benzynowych tylko, dobrym sposobem też jest częstrze spotykanie sie i organizacja grupowych przejazdów po mieście tak jak ostatnio miało to miejsce na placu sonlym że dookoła same bunie tały i sie zablokowaliśmy na chwilke Na takie rzeczy ludzie częście zwarają uwage niż kartki za szybą bo ja naprzykłąd jak coś za szybą widze to od razu wyrzucam nawet nie czytając i sądze że nie tylko ja tak robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 słusznie, można by próbować się wbić na jakieś festyny osiedlowe czy jakieś temu typu podobne imprezy żeby po prostu było nas widać <bmw_3> <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ale archeologia :lol: przeglądałem stare tematy i tak mi się wykopało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Uwierzcie mi, że Maxbimmer'a kojarzy już sporo osób. Kilka miesięcy wstecz prowadziłem w firmie szkolenie dla nowych pracowników z budowy silnika. Szkolenie leci, wchodzimy na tematy związane z motoryzacją i napomknąłem o forum, zlotach. Jeden z pracowników nagle się odzywa "Jestem tam zalogowany" Koleś z Jelcza. Ma e36 touring z takimi niebieskimi szybami, nie wiem czy pamiętacie. Dzisiaj znowu prowadzę szkolenie dla kolejnej gupy. Oczywiście standardowo rozmawiamy na temat aut. Nawet nie zdążyłem wymówic słowa Maxbimmer...jeden kolo wyskakuje z tekstem "Słyszałem o Maxbimmerze, Beemkach i waszych zlotach. Pracowałem z twoją żoną w Autolivie, opowiadała mi" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pracowałem z twoją żoną w Autolivie, opowiadała mi" Najlepsza reklama:) Po co wizytowki. Dzienksy dla malzonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Heh to faktycznie Forest zamiast o japończykach zaczynasz prowadzić szkolenia o maxbimmerze i beemkach :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 przekwalifikuje się chłopak kiedy przeprowadzka do Lipska?;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Forest nie myślałeś o zmianie pracy na salon BMW tam byś był w swoim żywiole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Heno, on niemoglby tam pracowac. Mysle ze jak wiekszosc z nas bylby to sliniacy sie pracownik salonu BMW, ktory rano o 9.00 by podsunal krzeslo, postawil kolo nowej M3, siadl na nim i sie po prostu gapil. Pozniej o 17 by wstal, odstawil krzeslo, wsiadl do samochodu i pojechal do domu. Zadnego pozytku z niego by nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak ja bym pracowal w takim salonie to przychodzi ktos po X1 a ja na to: Zapraszam na jazde probna, proponuje jakas emke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Forest-ten niebieski touring e36 to forumowy JAMAL:) Jest jeszcze Adam który ratuje teraz swoją e30tke324td też touring.Obu już chyba kojażysz;)Mówili mi o szkoleniach w Toyocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Swego czasu moja Madzia w sklepie Top Secret(tam pracuje)reklamowała adres stronki:)Smycz(jeszcze ta niebieska)wystawała z kieszeni. Myślę,że ludzie zwracali uwagę na adres bo był ekstra czytelny a kolor niezwykle soczysty. Był czas że do pracy w tym sklepie przyjął się Szwedu(z bmwpasji)wytrzymał tam tydzień-chyba smycz maxbimmera tak na niego działała:) Na parkingu też miałem kiedyś akcję-podjeżdzam,wysiadam,zmierzam w kierunku e39 i nie zdążyłem sie nawet przywitać-widziałem jak kierowca patrząc na mnie podaje napój i hot doga pasażerowi pali silnik i odjeżdza.hmm od tamtej pory częściej się golę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Na parkingu też miałem kiedyś akcję-podjeżdzam,wysiadam,zmierzam w kierunku e39 i nie zdążyłem sie nawet przywitać-widziałem jak kierowca patrząc na mnie podaje napój i hot doga pasażerowi pali silnik i odjeżdza.hmm od tamtej pory częściej się golę Hehe podstawa to nie straszyć potencjalnych nowych forumowiczów :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Forest-ten niebieski touring e36 to forumowy JAMAL:)Jest jeszcze Adam który ratuje teraz swoją e30tke324td też touring.Obu już chyba kojażysz;)Mówili mi o szkoleniach w Toyocie:) Jasne, że kojarzę. Wporzo chłopaki. Adam miał na szkoleniu ksywę "Dresiarz" Pewnie Ci się żalił :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 osobiście nie lubię jak mi ktoś wciska ulotki i kalendarzyki do ręki zbyt nachalnie (przykłady wyżej np. na skrzyżowaniu ):lol: ale chętnie jak ktoś się zainteresuje moim bezdasznikiem pyta o jakieś dane techniczne itp. to odsyłam go do stronki maxbimmera najczęściej ludzie sami się interesują nie tylko fani bmw ale i innych marek aut najczęstsze pytanie nadal u laików PANIE A ILE TO PALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ogólnie Maxbimmer jak i sama marka BMW zdobywa coraz wieksza rzesze ) Widze po swoich wynikach i w kazdych statystykach Ja popularyzuje noszac bluze, z tylu pieknie napisane jest na niej MAXBIMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Heno, on niemoglby tam pracowac. Mysle ze jak wiekszosc z nas bylby to sliniacy sie pracownik salonu BMW, ktory rano o 9.00 by podsunal krzeslo, postawil kolo nowej M3, siadl na nim i sie po prostu gapil. Pozniej o 17 by wstal, odstawil krzeslo, wsiadl do samochodu i pojechal do domu. Zadnego pozytku z niego by nie mieli Ale za to jak fajnie by było mieć kogoś takiego w salonie dzwonisz i mówisz do niego, wiesz wpadnę z rana weźmiemy x6 i pojedziemy na jazdę próbna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A ja mam takie pytanie gdzie można dostać (kupić) nalepkę maxbimmera na tylną klapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na spocie/zlocie u Kosy albo Mordulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na spocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A napisałem coś źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi