PiterOKL Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Skarbimierz - Zlot BMW - Relacja - 27.01.2008 http://pl.youtube.com/watch?v=mrDHrmQlo_w chce tylko poinformowac ze to nie jest ten sam klip co na poprzedniej stronie tak wiec nie wylaczajcie klipu zaraz po 5 sekundach twierdząc ''eee to juz wczoraj widzialem''. Tylko poczatek jest podobny, muzyka ta sama, ale do 1:30min... pozniej jest calkowicie nowy klip z nową muzyką i same filmiki z lotniska, czyli palenie gumy, wyscigi, pachołki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Klip z wyprawy ekipy z Kluczborka w drodze do Skarbimierza. widac na nim forumowego kolege Janusz318i w sumie dla zainteresowanych bo zrobilem go glownie dla znajomych ale kto chce moze zobaczyc Klip : http://pl.youtube.com/watch?v=0FG5q3g1G8o klip ze zlotu moze zrobie jutro a tymczasem tylko klip z dojazdu na zlot widac,widac!! spoko filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Filmik Piotrka SIMONa i Iwonki (za pomoc dziekuję Marcinowi i Przemkowi) http://pl.youtube.com/watch?v=BOReqS5Lrhk http://pl.youtube.com/watch?v=rv7QC4-j5EI http://pl.youtube.com/watch?v=H3wPdmipgFI http://pl.youtube.com/watch?v=W1_dOttOPEQ http://pl.youtube.com/watch?v=gyS7rmvyJ3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 podczas spotu znalazłem to pod maską,czy to mi odpadło? lezało pomiędzy akumulatorem a przewodami wysokoiego napięcia.Co to za spręrzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 jeszcze jeden filmik bmw 318i forumowego kolegi Janusz318i Janusz: Emil mi dał filmik i ja wrzucilem go na youtube ale dzwieku cos nie ma w filmiku (ani na kompie ani na necie). mimo wszystko warto obejrzec http://pl.youtube.com/watch?v=1aELdTEij7w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 a kiedy bedzie jakis filmik autorstwa maxbimmera happy_bmw a i jeszcze jedno wiadomo juz jak wyszla jazda pomiedzy pachołkami ? pytanie_bmw [ Dodano: 29 Styczeń 08, 01:15 ] Ja jednak chciałem złożyć wniosek oddzielenia naszego spotu od "ichniego spotu".Po prostu pogubiłem się kto jest nasz a kto nie nasz. Zagadałem coś do kolesia a on golfem przyjechał i patrzy na mnie jak na wariata, co ja do niego gadam :mrgreen: ZGADZAM SIĘ Z TYM <bmw_4> moim zdaniem robi się naprawdę niebezpiecznie :!: czego przykrym ale prawdziwym przypadkiem jest bmw Barana i nie wiem po co PITEROKL dał na forum zdjęcia innych marek to jest FORUM BMW <bmw_1> A co do bezpieczeństwa to myślę że przy takiej ilosci aut to ciężko będzie nad tym zapanowac jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam ale wypowiadam swoje zdanie na pewne :wink: tematy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 rafałs, w galerii maxbimmera napewno bedą same bmw, wysle fotki Modrulcowi i on doda te ktore chce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Czasy ze Slalomu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No i tak ześmy sie zorganizowali ze nawet nie widzialem ze ktos czas mierzył. Jak jest spot to po to żeby robić coś razem albo w zorganizowanych podgrupach. Bo robić każdy sobie to jak widać w każdy weekend można. Póki spot, to było 5 aut, to można było robić co komu sie żywnie podoba. Sami widzicie ze robi sie taksobie. Brakuje mi paru detali, ale z grubsza proponuje coś takiego : 1. Grupa Ogniskowo-Kiełbasiana, nazwijmy ich gastro, dla nich miejsce "na rogu" szutrowej części, pichcą kiełbachy, grzeją się przy ogniu, nikomu nie szkodzą. 2. Grupa Wyścigowo-Pościgowa, no tu jest problem, bo na "naszym" pasie startowym wszerz wejdą max 2 auta. Dla nich będzie pas od szutra do końca, koniecznie oddzielony od miejsca parkowania aut, jakimiś przeszkodami (np stare opony), ew tacy mogą sobie jechać na szeroki pas. Opony czy gałęzie zapobiegną sytuacji gdy ktoś wleci w obszar występowania ludzi z dużą prędkością. 3. Ci-co-szaleją-na-szuterku, pamiętając o kamieniach/błocie lecących na nasze auta i na ogniskowców. Max 3 osoby naraz, w sumie nieszkodliwi, no chyba ze pożar jakiś :mrgreen: 4. Slalom, inne próby techniczne (nie szybkościowe) - no tu można wydzielić kawałek lądowiska albo w okolicach "parkingu", scenariusz trzeba by opracować - czy to slalom, czy to efektywne hamowanie, itp. Potem stawiamy trybuny, sklepik z przepływkami i sprzedajemy bilety :mrgreen: EDIT : albo tez przyjmujemy opcję że olać to, to nie sport dla mięczaków - kto się boi niech zostanie w domu :mrgreen: (mod - moze by przenieść dyskusję do osobnego wątku, tak by tu została sama relacja?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 jeszcze jeden filmik bmw 318i forumowego kolegi Janusz318i Janusz: Emil mi dał filmik i ja wrzucilem go na youtube ale dzwieku cos nie ma w filmiku (ani na kompie ani na necie). mimo wszystko warto obejrzec http://pl.youtube.com/watch?v=1aELdTEij7w no bo takim sprzętem dysponowaliśmy! nic nie zrobimy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 borsuk tez myslalem o takim planie ale nie bylo czasu na rwealizacje, nastepnym razem jak bedzie spot, to rzuci sie plan imprezy i tyle a jak ktos bedzie robil cos po swojemu to delikatnie wytlumaczyc ze to niebezpieczne wg. mnie powinno sie wyczyscic temat ze zdjec innych autek niz BMW, bo to nie tuningowisko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slat Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 UWAGA!! NIECH WSZYSCY POSIADACZE BEEMEK E36 W KOLORZE BORDOWYM NIECH SPRAWDZA CZY NIC NIE ZGUBILI... (z przodu auta..) oddam za dobre piwko zgubiony element ;] bmw_beer Widzę że znalazłeś moją zgubę Jakie piwko lubisz i kiedy mogę odebrać swoją własność . Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Klip ze spota : http://maxbimmer.pl/gosc/klip/styczen2008.wmv * najlepiej prawym klawiszem myszki i zapisz obiekt docelowy jako ... <bmw_1> bmw_beer :gril: :lol: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Filmik fajoski,oglądając przypomnialem sobie jaka lipna byla pogoda ,a i tak dalismy rade bmw_beer dla rezysera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Filmik rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 rewelka :drunk: bmw_beer uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Heh super się patrzy jak daliśmy radężadna pogoda nam nie straszna <bmw_1> filmik extra uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 klipek jak zawsze fajny uklon_bmw tylko szkoda że tak mało materiału się nazbieralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 kozacki film tylko szkoda ze taki krociutki ale kozacki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuta Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam wszystkich miłośników (zapaleńców) Nie udzielam się na forach (chociaż je śledzę), nie za bardzo znam się na pojazdach(jak ktoś pyta mnie jaki mam silnik czy m..... coś tam czy inny odpowiadam że czterosuwowy) Posiadam auto o mocy około 200 kM a jeździłem takimi co miały od 21 do 570. I doszedłem do wniosku ................ zawsze ale to zawsze za wypadki odpowiadają ludzie którzy siedzą za sterem i czy to będzie 126p czy Bugatti Veyron skutki spotkania średnio 1.2 tony złomu rozpędzonej do 100 km/h z grupą ludzi jest podobna (każdy wie o co chodzi a jeżeli nie to niech sobie przypomni jak Mama przepuszczała mięso przez maszynkę do mielenia - naprawdę dużo w życiu widziałem i to porównanie jest w/g mnie delikatne).Właśnie dzięki tej myśli dożyłem swoich lat chociaż miałem kilkadziesiąt aut (jeżdżę także ciężarówkami - choć bez uprawnień). Może kogoś obrażę ale dla mnie nie ma litości dla debili i innych patafianów którzy nie wiedzą jak się zachować, mam prawojazdy od 15 lat, objechałem już glob i to chyba nie raz, zawsze wszystkich ratuje zdrowy rozsądek. I apeluję do wszystkich żeby o tym zdrowym rozsądku nie zapominali. Zawsze jesteś bezpieczny i Ty i Inni w momencie kiedy nie kusisz losu (kuszenie losu - np. przejazd na pełnym gazie między ludźmi którzy przyjechali popatrzeć na autka). Zmiana tematu Marcin (czyt. Mordulec) mam nadzieje że już ustaliłeś termin następnego spotu. Jeśli dobrze pamiętam to Kosa pisał o ustaleniu zasad naszych spotów jestem za tylko moim zdaniem ustalanie jakichkolwiek zasad powinno mieć miejsce na początku każdego spotu. Na zakończenie chciałbym podziękować Marcinowi (czyt. Mordulec) za nie zapomniane chwile na spotach, pozdrawiam cały klub maxbimmer i kolegów z BCC (szczególnie Barana). Wielkie Pozdro dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Heh Nuta ciesze sie ze jestescie co spota i sie dobrze bawicie mimo czasem nie sprzyjającej aury bmw_beer <bmw_1> Co do ustalenia zasad przed samym spotem to jest to dobry pomysł <bmw_1> Tylko wydaje mi się ze potrzebna nam jest pomoc w "ogarnieciu" terenu np przy slalomie wystarczyło zeby 2 osoby staneły na koncu tam gdzie były opony i wyłapywało tych kierowników co fisiowali i blokowali osoby ktore chciały poleciec slalom. Ja sie za bardzo nie rozdwoje dlatego proponuje zebysmy nastepnym razem ustalili ze zaczynamy np od slalomu wtedy 4 osoby pilnuja terenu i jak cos to "grzecznie" zwracaja uwage komus kto zaczyna jezdzic tam gdzie nie powinien a jak solo nie pomaga to wstrzymujemy na chwilke slalom i tłumaczymy delikwentowi w duecie , tercecie itp :wink: Jesli chodzi o termin nastepnego spota to bedzie podany na dniach bmw_beer <bmw_1> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuta Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tylko wydaje mi się ze potrzebna nam jest pomoc w "ogarnieciu" terenu np przy slalomie wystarczyło zeby 2 osoby staneły na koncu tam gdzie były opony i wyłapywało tych kierowników co fisiowali i blokowali osoby ktore chciały poleciec slalom. Jestem razem z Girmixem za i na pewno pomożemy tylko musimy porozmawiać przed spotem a tak poza tym włącz gg od czsu do czasu[/u][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A po co ludzie do asekuracji??? Jeszcze jakis idiota najedzie na niego i tragedia gotowa. Mam ciekawsze rozwiązanie,a mianowicie co powiecie jakby teren np.slalomu odgrodzic czterema slubkami(takie "robolskie",cienkie,metalowe) na kazdej krawedzi i polączyc je rowniez "robolską" tasmą (wiecie-taka w czerwono-biale paski) Wjazd bedzie jeden i zaden imbecyl nadprogramowo niewjedzie.Niewydaje mi sie zeby ktos byl na tyle bezczelny i jeb....y zeby tasme taranowac zeby sobie przejazd zrobic lub poswirowac w niebezpiecznej odleglosci. Sluchajcie przezuce to samo do dzialu obok wiec niekrzyczcie i niebijcie ze powiele (propozycja bardziej pasuje do dzialu o bezpieczenstwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Filmik świetny :wink: teraz jak ktoś go obejrzy to naprawdę będzie w szoku, że w taką pogodę była taka duża ekipa... <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 muzyka wg mnie nie pasuje - jakas taka dziwna, za to materialy wideo swietne, no i na koniec moje fotki 8) ciesze sie ze moglem dodac cos od siebie do tego dziela <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi