asik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 u mnie na Nowym Dworze kropi.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 na muchoborze mrzxaweczka ... koniec nazekania trza sie zbierac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Muszę dzisiaj sobie odpuścić :cry: zostaję w domciu , aby się wykurować . Po włamsku furka i tak uszkodzona , więc miłej zabawy <bmw_1> Czekam na fotorelacje <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Skromny deeszczyk chyba nas nieprzestraszy czyli rozumiem ze strtujemy !?! Szable w dlon i walczymy!!! Wiec do zobaczenia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 brac parasolki, herbatki, kawy i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 jedziemy!!!!!!!!! do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 I po zabawie Szkoda ze pogoda niedopisala ale sama atmosfera,frekwencja i ogolny klimat byl swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A nie mówiłem ze bedzie snieg :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Frekfencja dopisała <bmw_3> tylko pogoda nawaliła bo strasznie padał śnieg i wszyscy się wymarzli... Kilka autek polatało między pachołkami happy_bmw i zamiast ścigania była ślizgawka bo od rana padal śnieg... Mam nadzieję że na nastepnym spocie będzie już świeciło słoneczko happy_bmw Pozdrawiam serdecznie wszystkich spotowiczów <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Śnieg czy deszcz... dla prawdziwych miłosników bmw to nie sprawia różnicy <bmw_3> Było swietnie Dzięki za miło spedzony czas <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No ja już dotarłam.....boło super dzięki za miło spędzony czas ps. Kosa to jednak ten bezpiecznik :wink: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 bylo swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ło matko :shock: :shock: :shock: Co sie stało ?? to beemka Barana ?? To chyba juz po naszym wyjezdzie sie stało :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Masakra- klikajcie co się stało pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 spocik rewelka pomimo niesprzyjającej aury.. a Baran fachowo zaparkował betkę :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ale szkoda,taka fura!!!!! <bmw_4> [ Dodano: 27 Styczeń 08, 17:23 ] ale było spoko,duzo wiary,podobało mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ty Piter juz to zdjęcie wrzuciłes na tuning.opole. / To nie jest koncert życzeń ale z czystej kultury zapytałbys sie czy chce widziec swoje auto na każdym forum ? Dłuzsze umotywowanie tego posta masz na tuning.opole / a dzwon wygladał tak 1 , 2 ,3 ,4hamowanie zblokowanie abs-u obrot 180 stopni uderzenie w skarpe / wyskok z k - 2 metry i ladowanie telemarkiem na skarpie / bmw bedzie na sprzedaż badz motor na swap do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 postanawiam nie wrzucac tu zadnych fotek bo po co mi nieprzyjemnosci. na TOP jak zawsze zdam obszerna relacje i jezeli cos komus nie pasuje to pisac do administracji, ja wrzucam wszystko co mam, aby kazdy widzial jak najwiecej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 zobaczę jakieś foto mojego auta rozwalonego to prz3edyskutuje to z Tobą na nastepnym zlocie czy sie to tak robi czy nie / mnie sie wydaje ze raczej nie a TY jestes takim papparazzim którzy ludziompodnosi ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Najważniejsze jest to,że nikomu nic się nie stało.No ale fakt faktem-beemki szkoda. Co do zlociku-jak zwykle wypadł super <bmw_1> szkoda ,że musieliśmy z Nutą szybciej pojechać ale i tak warto było uklon_bmw Do następnego zlociku <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 postanawiam nie wrzucac tu zadnych fotek bo po co mi nieprzyjemnosci. na TOP jak zawsze zdam obszerna relacje i jezeli cos komus nie pasuje to pisac do administracji, ja wrzucam wszystko co mam, aby kazdy widzial jak najwiecej. pozdro Nie chodzi o to ze masz nie wrzucac swoich zdjec , tylko moim zdaniem to zadna frajda zobaczyc swoje (czyt. w tym przypadku Barana) zdjecia po dzwonku :? Ty Piter juz to zdjęcie wrzuciłes na tuning.opole. / To nie jest koncert życzeń ale z czystej kultury zapytałbys sie czy chce widziec swoje auto na każdym forum ? Dłuzsze umotywowanie tego posta masz na tuning.opole / a dzwon wygladał tak 1 , 2 ,3 ,4hamowanie zblokowanie abs-u obrot 180 stopni uderzenie w skarpe / wyskok z k - 2 metry i ladowanie telemarkiem na skarpie / bmw bedzie na sprzedaż badz motor na swap do e30 Baran szkoda furmanki ale najwazniejsze ze Tobie nic sie nie stało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jedni czekają na fotki bo ktoś fure rozwalił... a najważniejsze ze Mateuszowi nic się nie stało happy_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 a fart naprawde duzy bo przy czołówce byłoby ciezko / a ja chciałem uciekac tam w bok w ten przesmyk na druga strona pasa a jakbym prawa strona wbił na wał to dachowanko byłoby nie kiepskie , tymczasem mnie i Duchowi nic nie jest wiec to dla mnie najwazniejsze a teraz mysle co z autem / na szczescie nie bedzie trzeba niz sztukowac w sensie cwiartki dzieki bardzo za zrozumienie / p.s. dzisiejszy spot extra dobry klimat i bcc sie jednoczy z maxbimmerami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi