julka Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 powiedzcie mi czy na tym Spocie mogą być dzieci? pytam ponieważ przyjedziemy z Klubem z Poznania, a ja niestety musiałabym zabrać synka. Będziemy pierwszy raz i nieorientuje się jakie są zasady i bezpieczeństwo dla takich małych miłosników BMW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 dzieciaki czemu nie, aby tylko pilnowac z checia ugoscimy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hehe... Mialem wpasc na stalowkach i zrobic show... Ale wjade na slickach zeby od razu sie poscigac Pozniej zalozy sie stalowki Co do dzieci... Mozna, epwnie.. .Ale ztreba wuazac, bo rozni debile sie trafiaja... wiem b ozcest otam jestem... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julka Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 dzięki za info...wezmę długą smycz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30&Gniewek&kumpel 17.kaspri 18. Dyzio 35 19.Janusz++zona+Emil+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 dzięki za info...wezmę długą smycz :mrgreen: I ciepłe ubranko dla dziecka żeby nie zmarzło i później tego nie odchorowało. Dozobaczenia jutro na płytach lotniska <bmw_2> pozdrawiam wszystkich miłośników i użytkowników biało niebieskiego śmigła <bmw_1> bo to co nas łaczy to miłość do BMW która nigdy się nie kończy uklon_bmw PS. Oby nie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sluchajcie a jak niestety jutro będzie padac rano to co robimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 weather.icm.edu.pl mowi ze bedzie nawet śnieg :mrgreen: krotko mowiac - jutro z rana wygladamy przez okno i podejmujemy szybka decyzje. Aha - mam pomysł taki zeby zorganizowac pacholki i pocwiczyc sprawnosciowe przejazdy na mokrym - ale nieco za późno wymyślilem conie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Cóz pogoda jaka jest kazdy widzi , dzisiaj dzionek był dosc przyjazny pod wzgledem pogody , dlatego proponuje niech kazdy jutro z rana sam oceni czy ma ochotę przyjechac na spota nawet jesli ma w ciagu dnia troche kropić deszcz :wink: Jesli rano rzeczywiscie bedzie wyrywało drzewa z korzeniami i do tego bedzie oberwanie chmury to odwołamy spota (info pojawi sie w tym temacie) jak narazie spot jest nadal aktualny :wink: Co do pachołków i slalomu na mokrym , to moze cos sie jeszcze da zrobic <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 weather.icm.edu.pl mowi ze bedzie nawet śnieg :mrgreen: krotko mowiac - jutro z rana wygladamy przez okno i podejmujemy szybka decyzje. Aha - mam pomysł taki zeby zorganizowac pacholki i pocwiczyc sprawnosciowe przejazdy na mokrym - ale nieco za późno wymyślilem conie ? wg mnie moze byc i nie za pozno bo ktos z forum moze miec pachołki i moze je wziasc ja niestety nie mam pachołkow co do pogody to jezeli bedzie kropic to kluczbork przyjedzie, jezeli padac to nie jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 powiem szczerze, że jeżlei bedzie tak wiało jak teraz wieje w Wrc i do tego pada deszcz...to bedzie lipa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 powiem szczerze, że jeżlei bedzie tak wiało jak teraz wieje w Wrc i do tego pada deszcz...to bedzie lipa :? w takim razie też powiem Ci szczerze ze ja w taka pogode nie pojade, jak i 90% innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 powiem szczerze, że jeżlei bedzie tak wiało jak teraz wieje w Wrc i do tego pada deszcz...to bedzie lipa :? w takim razie też powiem Ci szczerze ze ja w taka pogode nie pojade, jak i 90% innych ludzi :lol: jak narazie z kim nie rozmawiam to kazdy mowi ze nawet jak bedzie tak jak teraz to jedzie na spota , wiec spokojnie z tymi szacunkami :lol: Rano każdy sobie sam oceni czy chce jechac czy nie chce :wink: Aha pachołki najprawdopodobniej bedą jutro wiec podziałamy cos z tymi kontrolowanymi poslizgami <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Na tym lotnisku to bedzie szalał halny z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 jak dla mnie to żeby tylko nie padało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 jak dla mnie to żeby tylko nie padało to przedewszystkim ,ale ja tak czy siak jade bo juz pare zlotow mi przepadło [ Dodano: 27 Styczeń 08, 07:39 ] Witam w Boguszowie jest śnieg uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Sluchajcie a jak niestety jutro będzie padac rano to co robimy ? Jak to co, jedziemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Prosto z Brzegu prawie zlotniska wiatr jest narazie lekki , pogoda około 5 stopni , opadów brak ! więc łutututututu widzimy sie na płycie BCC pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 pogada tip top a jak troche pokropi to co przeciez z cukru nie jestesmy pozdro cya za pare godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no i zajedwabiście :twisted: czas łyknąć ciepłą herbatke, zjeść śniadanko, zapakować wałówke i hejaaa wruummm :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hehe jak narazie to tylko wiaterek jest , deszczu brak :arrow: wiec sie zbieramy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to ja powoli sę zwijam :wink: podjade jeszcze do szkoły :? a z tamtąd uderze na Siechnice :wink: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 pogoda dobra :mrgreen: widzimy sie w Siechnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 kluczbork przyjezdza o 11:20 wyjedziemy wiec koło 12:15 wjedziemy na płyte lotniska. do zobaczenia na miejscu <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Teraz 07-13 godz. Temp.: 5 °C Ciśn.: 1014 hPa Wiatr: 28 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.9 mm Wkrótce 13-19 godz. Temp.: 3 °C Ciśn.: 1010 hPa Wiatr: 22 km/h Śnieg: 0.5 mm Deszcz: 0.7 mm Wiec ma pada cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi