Rafałs Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 może ja zle zrozumiałem ? pzdr i do zobaczenia nie płycie pewnie tak widzimy się na płycie ale pogoda ma byc nie za dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam i dziękuję za zaproszenie... Klubowicze z BMW Klub Poznań intensywnie rozmyślają nad możliwością najazdu na Spot do Was, lecz niewiem jak to wyjdzie gdyż wielu z nas ma zajęcia na uczelniach i mają prace. Mam nadzieję, że coś się uda jednak zorganizować i przyjedziemy. Pozdrawiam Julka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To widzę że reklama spotu podziałała i szykuje się prawdziwa INWAZJA BMW <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał325i Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam Was koledzy i koleżanki... Jestem z BMW-KLUB-POZNAN i organizuje wyjazd do Was na spocik... Mamy juz pare osob wiec delegacja z poznania napewno do Was zawita... Mam prosbe czy ktos moze dac mi swoj nr tel,badz zadzwonic na moj 667276525 w celu umowienia sie gdzie dokladnie sie mamy spotkac=z gory dzieki i czekam za odzewem.... Pozdrowionka dla calego Waszego klubu od chlopakow i laseczek z bmw-klub-poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30 17.kaspri Wyjazd mi sie przeciąga wiec jestem juz pewny iz zawitam na zlocie. Niestety na 90% bez obstawy gdyz dwie e32 polegly ,ale zobaczymy jak wyjdzie,moze Michal z tego fajnego,org.- e34 pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Oj żeby była taka pogoda jak dzisiaj fajowo by było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał325i Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przywieziemy troche pogody z poznania bo u nas tez dzis ladnie tylko cholernie wieje... ale co tam BMW da rade zawsze i wszedzie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 cos w tym jesty zawsze jakos bylo.Przynajmniej nie padalo ,a co tam zimno bedzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Frekfencja dopisze bmw_beer miejmy nadzieję że pogoda będzie w miarę dobra więc dozobaczenia na płytach lotniska <bmw_2> Pozdrawiam serdecznie wszystkich beemkowiczy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Rzeczywiscie wyglada na to ze beemek bedzie pod dostatkiem bmw_beer <bmw_2> Ja tylko przypomne ze zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to proponuje zabrac ze soba jakies produkty spozywcze (czyt. kiełbaski) :gril: a kto nie kieruje to np bmw_beer 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30 17.kaspri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 nie dopisuje sie do listy ale z kluczborka tez pare bmw przyjedzie oby tylko nie padał deszcz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Prognoza ogólna Niedziela, 27.01.2008 temp: 7-3 °C 1022 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.3 mm Wiatr: 16 km/h ale opady pod wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 co to dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 i ja tez chcę się wybrać poraz pierwszy.Jestem z Kluczborka,czy z Kluczborka będzie jechało więcej aut? Czy wszyscy z Kluczborka wyjerzdżają razem? Jak tak to gdzie jest spotkanie i o której godzinie wyjazd? pozdro Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 i ja tez chcę się wybrać poraz pierwszy.Jestem z Kluczborka,czy z Kluczborka będzie jechało więcej aut? Czy wszyscy z Kluczborka wyjerzdżają razem? Jak tak to gdzie jest spotkanie i o której godzinie wyjazd? pozdro Janusz Wyjazd z Kluczborka: DATA: 27 stycznia 2008 (niedziela) GODZINA: 11:00 MIEJSCE: Parking Kaufland w Kluczborku - wyjazd około 11:20 zapraszamy i wszyscy jedziemy razem spotykamy sie po prawej stronie parkingu bo po lewej wjezdzaja klienci sklepu. po prawej zawsze jest wolne i tam sie ustawiamy - jezeli jezdzisz do kauflandu to wiesz o co kaman jak cos to gg 4539910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30 17.kaspri 18. Dyzio 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a ile nas bedzie z klb.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 pare aut pojedzie. pisz na gg 4539910 zeby nie zasmiecac happy_bmw hyhy wyszlo na to ze znam Twojego brata Janusz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 1.Pola & Mordulec 2.Michu 3.Dziki & Madzia 4.Patryk & Paula 5.Nuta & Girmix 6.Madziulka&Krzysiek 7.Rafałs 8. Kosa + Kasia 9. asik 10.goglin 11.Niedzwiedz 12.CAMEL (i jakaś ekipa z Opola ) 13.Carlos 14. Maltarn niezmotoryzowany 15. meles 16.DIEGO E30 17.kaspri 18. Dyzio 35 19.Janusz++zona+Emil+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 no u mnie niezle wieje oby tak jutro nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kurde jak bedzie zimn oto bedzie masakra bo nei zdazreylis,m yzamontowac nagzrewnicy do 335i... Ale 335i powinno mneirozgrzac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Enzo-Licze ze zrobisz taki pokaz zeby wszystkich rozgrzac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 jest jeden plus jak bedzie wiało.... - nie będzie tego śmiesznego samolotu i zajmiemy sobie cały pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 odpalilem laptopa wiec BMWSkaner 1.0 bedzie, CARSOFT 3.4 dalej dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi