kaspri84 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sluchajcie ,tak sobie przeglądając aukcje trafilem na cos co wzbudzilo moje zainteresowanie(nie mylic z zachwytem) Mam bardzo dwojakie uczucia co do tego autka wiec chcialbym poddac je waszej ocenie gdyz nieukrywam ze jestem ciekaw opini fanow bmw. Z jednej strony to niby Alpina,wykonanie tez wygląda na dopracowane ale... Zresztą sami zobaczcie http://motoallegro.pl/item294436880_bmw_alpina_b3_z_nr_0064_oryginal_legenda_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak dobrze pamietam to gosciu był tym autem na zlocie w toruniu , cóż stylistyka dosc "oryginalna" , silnik konkretny ..... chyba zajął 2gie miejsce w przypalaniu gumy przy okazji oberwał listwy progowe , wykonanie modyfikacji o ile dosc precyzyjne o tyle jeszcze bardziej kontrowersyjne bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Kilkakrotnie we wcześniejszych latach widywałem ją w Toruniu , wtedy była ciut mniej przerobiona i za każdym razem wyglądała inaczej. Gdyby to była oryg. nie ruszana ALPINA sam bym sie o nią bił. Niestety to co pacjent z nią zrobił to totalna kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 [*]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 o ile zawsze broniłem takich ludzi, bez względu na to co zrobili ze swoimi autami, robili to przecież z miłości do aut.... to jednak w przypadku alpiny to bym gościa wziął i kazał mu zębami zdzierać każdy plastik i każdą paskudną farbkę którą zeszpecił to auto. Szkoda, po prostu szkoda, auto które mogło być klasykiem kupi od niego tylko inny dzieciak bogatego tatusia (chyba ze sie myle i to czyjs kryzys wieku sredniego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakall Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 a według mnie Panowie jest to człowiek , który dysponuje zdyt dóżym zasobem gotówki lecz małym rozumem :cry: :cry: :cool: :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Blee...fuj...ohyda :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Szkoda Alpiny..., jak dla mnie Kicz-Project <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 genialne auto mechanicznie, ale zwieśniaczone wizualnie. masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Auto zdobyło wiele prestiżowych nagród na zlotach tuningowych, min najpiękniejsze BMW w Polsce. Chyba niewidomi z lasek mu to przyznali :roll: pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 chyba tytuł najbardziej lachowyrywnego auto pod ramisa w koziej wólce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi