czarny19 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 mam nietypowe pytanie ale może ktoś mi doradzi chodzi o golarki mam tak twardy zarost że nie potrafie się ogolić maszynką klasyczną z żyletką co kupić innego ?? może elektryczną golarke????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja piłuję się już 13 lat philipsem z trzema ostrzami. Wiesz, w twoim wieku golenie to dopiero nabieranie wprawy :wink: Przede wszystkim przed goleniem w miarę długo mocz brodę w ciepłej pianie a potem pójdzie. Golenie to nie 1/4 mili, bo inaczej masz ślady <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Braun elektryczny, akurat dla takich leni jak ja . Philipsy (obrotowe ostrza) bardziej wyrywają włosy. Ew spróbuj brzytwą :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 jezeli masz kase - philips arcitect ja uzywam braun cruzer3 i jestem zadowolony, dobry jest tez cruzer4 bo mozna sie nia golic na mokro pod prysznicem nawet pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 dobry jest tez cruzer4 bo mozna sie nia golic na mokro pod prysznicem nawet Dokładnie taki dostałem w prezencie od Madzi-rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 rezygnuje z maszynki elektrycznej są za drogie a teraz co myślicie o maszynkach Gillette Fusion ?? i czy te na allegro to są oryginałby choćby ta http://allegro.pl/item293165090_gillette_fusion_5_wkladow_taniej_nie_znajdziesz_.html albo ta http://allegro.pl/item293165090_gillette_fusion_5_wkladow_taniej_nie_znajdziesz_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi