Kosa Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 j.w. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4102652 ktos moze kojazy, jakas historia, jaki wlasciciel, jak bylo uzytkowane pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Palili nim gumę,bo z tyłu ma stalowe felgi,hi,hi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 a mnie sie wydaje ze zmiane kól spowodowała zima ze względu na bieżnik opon :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ale to Kombi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 zakładam dzialalnosc i bede ziemniaki wozil na cabrio przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ..tak apropos cabrio. Koles, ktory ja odkupil ode mnie przeslal mi foty. Oto moja stara bejca 325ic. Ja piernicze, pelen respekt za co co zrobil z ta furka. Az usmiech na twarzy sie przykleja jak wiem, ze poszla od fanatyka do fanatyka... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi