ricov6 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 panowie mam pytanie co do ringów do E39 za ok.90zł. mam orginalny ksenon a na alegro piszą o samych ringach, co otym myślicie i jakie macie z ty doświadczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 nie bedzie go wogole widac przy ksenonie, lepiej zostawic tak jak jest niz wsadzac do E39 ringi za 90 pln musiałyby być to ringi wykonane w technologi CCFL a nie diody pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 U mnie widać ringi przy włączonym ksenonie ale ringi zasilane są przez żaróweczki a nie diody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 nie bedzie go wogole widac przy ksenonie, lepiej zostawic tak jak jest niz wsadzac do E39 ringi za 90 plnmusiałyby być to ringi wykonane w technologi CCFL a nie diody pozdro Dokladnie tych moich to w dzien slabo bylo widac,teraz tez mam ksenony i nie zamontowalem ringow spowrotem.Zastanawiam sie co zrobic.Znalazlem ta nowosc ale cholernie droga. http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E60-E65-HYPER-White-Angel-Eyes-Ring-LED-MARKER-b20_W0QQitemZ190188774737QQihZ009QQcategoryZ23009QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricov6 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dziki jak zrobiłeś zasilanie żarówkami jak one są diodowe jak możesz to napisz coś więcej jak to wszystko zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja zakupiłem gotowe reflektory IN PRO a tam ringi nie są diodowe.Z tego co przyglądałem się tej instalacji to potrzebny jest dodatkowy przekażnik i bezpiecznik ponieważ zasilanie żaróweczek w ringach idzie bezpośrednio z akumulatora a sterowanie za pomocą tylko jednej wtyczki swiateł pozycyjnych org instalacji samochodu. Szczegółów instalacji nie znam mimo ,że sam to podłączałem bo wszystko opierało się tylko na powpinaniu wtyczek. W kazdym razie ringi widać w dzień i w nocy nawet przy włączonych ksenonach(HID)6000k porobie fotki jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricov6 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 wielkie dzięki Dziki bede musiał kupić takie same reflektory napisz i gdze kupiłeś i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 hmmm no takich samych jak moje nie kupisz ale przeszukaj allegro (ja za swoje dałem 850PLNów) [ Dodano: 12 Styczeń 08, 20:51 ] http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id=499&t_id=86&d_id=97452 [ Dodano: 16 Styczeń 08, 00:23 ] zdjęcia robione w pośpiechu około godz 15:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi