Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Cóż roczek nam przeleciał nawet nie wiadomo kiedy :shock: a trzeba przyznać , że sporo się wydarzyło przez cały 2007 rok , sortując zdjęcia i układając je datami dla konkretnych imprez az sam się zdziwiłem , że tak dużo tego było uklon_bmw Mam nadzieje że w 2008 spotów będzie jeszcze więcej a atmosfera na nich będzie co najmniej taka jak w 2007 czego sobie i Wam życze bmw_beer Zapraszam do obejrzenia klipu : http://maxbimmer.pl/gosc/klip/sezon2007.wmv * najwygodniej kliknac prawym klawiszem myszki i zapisac obiekt docelowy .... Pozdrawiam i do zobaczenia na najbliższym spocie bmw_beer :gril: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDJ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ściąga sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Po zdjęciach widać ile się działo w starym roku:)super:)będzie co wspominać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ale kumulacja spotów heh... aż wstyd, że ostatnio coraz rzadziej bywam... szkoła i troche pod pantofelkiem heheh... i tak sie widzimy na spocie :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Film super,tylko pozazdroscic. Milo bylo zobaczyc wzmianke na temat kolumny weselnej. Dziekuje. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 podsumowanie roku superaśne,oglądali koledzy z pracy ,jednemu tak się spodobało że sprzedaje vektre i kupuje bawarke, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 że sprzedaje vektre i kupuje bawarke, bmw_beer to dla kolegi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No no "trochę" się działo Mam dwa pytanka -Co to za utwor co leci mneij wiecej od 8,50 minuty -KIEDY NASTEPNY SPOT :?: :?: :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 -Co to za utwor co leci mneij wiecej od 8,50 minuty joy kitikonti - dirty summer (mikser werszyn) :gril: -KIEDY NASTEPNY SPOT jakos na dniach pojawi sie info na forum bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjimx Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 <bmw_2> Swietny filmik! Dzieki za niego choc przez chwile poczulem sie z wami razem! bmw_beer Pozdrowienia dla wszystkich bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hej! Mimo, zę mnie muzyka jako tak podpada to bardzo przyjemnie mi się oglądało. Jakoś się tak ciepło zrobiło... :mrgreen: mimo, że zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi