sulek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zamierzam wymienić halogeny w swoim autku, może ktoś doradzić jakie. Myślałem już o tych clear lub nawet znalazłem soczewki podobno HELLA na www.protector.net. Ale doradzajcie, gdzie kupić i co, może macie już coś sprawdzonego, mile widziane fotki. No i zderzaczek przedni, najlepiej od M3 (wiadomo ten dzielony na dole, że widać wloty powietrza), i to samo u kogo kupić sprawdzony, żeby nie okantował. Halogeny przede wszystkim jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_DDZ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 tez szukam zderzaka m3 ale to na niego najwiecej siana trzeba wyłożyć jesli chcesz kupic "używany ale oryginalny w dobrym stanie" allegro 500-800 zł mozna znalezc a co do halogenów to ja mam oryginal ale podobaja mi sie clear black. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zderzaczek i lampy już zamontowałem, teraz muszę porobić zdjęcia i wrzucić na forum, tak w ogóle to przedstawić moja Bunie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi