Importer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Co myslicie o takich lampach? A moze ktos juz ma takie? Prosze o opinie, glownie jak to wyglada w rzeczywistosci. http://moto.allegro.pl/item286142699_lampy_bmw_e36_e_36_coupe_angel_eyes_blackchrome.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 mam założone od jakiś trzech miesięcy - póki co nienarzekam działaja dobrze i ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja miałem takie, totalna kaszana, być może trafiłem na limpy komplet, ale totalna lipa. Soczewka sie obluzowała i latała jak chciała, wykonanie w skali od 1 do 10 to -100. Chociaż mój znajomy je kupił i jest zadowolony. Oczywiście jest sprzedałem, ringów w dzień w ogóle nie widać. Moim zdaniem lepsze te IN.PRO czy FK AUTOMOTIVE, droższe ale wykonanie lepsze i ringi w dzień pewnie lepiej świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witka sam posiadam takie lampy z czarnym wkladem..wlasnie bede montowal do nich xenon... koles ktory je sprzedaje jest moim znajomym...jest to tania alternatywa... no i nie trzeba dokupywac kierunkow... sonar ogolnie dobrze jest wykonany... fk jezeli ktos wie to robiony jest przez depo.... a hellla heheh kosztuje ponad tysiaka... ogolnie posiadam i jestem zadowolony mialem miec eagle eyes -to firma lamp ale 3 razy przeslali mi lampy z defektem i zdecydowalem sie na sonara...jedyny mankament to luz na kostkach reszta graa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dziekuje za opinie <bmw_2> Wlasnie takie mi sie podobaja- z ringami, z kierunkowskazami i ciemny srodek. Moze narazie sie wstrzymam,bo moze sprzedam auto i kupie takie samo, ale inny kolor,( teraz mam srebrne) mysle, ze poszukam tych z IN.PRO, bo duzo dobrego o nich slyszalem, ale jesli znajde takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ja mam te lampy i nie jestem zadowolony.... (mam je dwa lata) Cała soczewka lata bo te lampy nie są przystosowane do jazdzenia na światłach przez cały rok i się topią wkłady... ODRADZAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Moim zdaniem te reflektorki w e36 psują trochę jej agresywny wygląd. Sam ostatnio wymieniałem reflektory i kupiłem in-pro, ponieważ najbardziej przypominają oryginały tylko z ringami.Był problem z ustawieniem tych światełek, ale jest to do wykonania.Komplet Helli kosztuje ok 1400zł, ale osobiście nie bardzo mi się podobają. Najlepsze wyjście to kupić oryginalne BOSH i zamontować ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgadzam się, lampy Helli mają kiepskie ringi z wyglądu, ponieważ przerwa jest na dole a nie jak w starszych BMW u góry. Co do montażu ringów, podobno te na allegro są lipne i lipnej jakości, skąd wziąć podobne do tych w IN.PRO, żeby tak dobrze świeciły. Możesz coś dokładniej powiedzieć o tym problemie z ustawieniem reflektorów IN.PRO?? Co konkretnie uniemożliwiało ustawienie lampek, oczywiście miałeś ustawianie lamp przy pomocy silniczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tak ustawienie było za pomocą silniczków, jednak był problem z ustawieniem reflektorów aby świeciły we właściwym kierunku i nie oślepiały. Problem polegał na tym że pękły mi te plastiki od trzymania silniczka i reflektor sie kołysał. Ten problem jednak rozwiązałem wstawiając plastiki ze starych lamp. Jak rozebrałem lampy to okazało się dlaczego nie mogę ustawić kierunków, otóż przy śrubach które trzymają odbłyśnik są takie kapturki które były źle spasowane i kręcąc śrubą nie ruszał się odbłyśnik. Ogólnie to lampy są ok, nie parują i ładnie świecą, ale jakość wykonania regulacji typu "ustaw i nie dotykaj". Jutro mogę zrobić fotki jak w dzień wyglądają ringi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A skąd wziąć dobre ringi, bo te na Allegro to lipa jest podobno, wiesz może?? Albo czy w ogóle są jakieś porządne ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja gdzieś czytałem że ludzie chwalą sobie ringi ccfl (zimna katoda) na allegro od 35 do 370zł Tylko pytanie czy warto? To połowa ceny za lampy in.pro i nie trzeba nic kombinować. Z tymi podróbkami tak już jest jak trafisz to super, a jak nie no to kombinujesz... Wybór należy do ciebie, ja 2 tyg się zastanawiałem i kupiłem in.pro. Jak chcesz mogę ci jutro przesłać fotki jak one wyglądają na buni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Pewnie, że chce fotki, jak możesz to za dnia jak świecą same ringi, tak może troszkę z dalszej odległości, czy je w ogóle widać. No i z bliska jak autko się prezentuje. Mail sulek@o2.pl Powiedz mi jeszcze jak świecą, oświetlają drogę nocą, lepiej niż oryginalne lampy czy gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 popieram niektorych kicha na maxa pekaja srodki tzn ta czesc z soczewka wpada do srodka przy zmianie zarowki kolega ma takie lampy co z tego ze sa ladne jak niepraktyczne niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Przeszło 2 lata mam te lampy i nic się nie dzieje. Może mieliście jakies trefne sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 E-36 Paweł wrzuć jutro te fotki do tego tematu albo poślij mi je też Rybka4@vp.pl. Też zastanawiam się nad tymi lampami ale po tym temacie zaczynam wątpić. A ma ktoś może u siebie te ringi z Allegro (same ringi) ? Jaki one dają efekt i jak wygląda sprawa montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Zamieszczam kilka fotek: 1 blisko: 2 blisko z kąta: 3 z daleka: 4 w nocy: Rybka318is jak masz zacięcie do majsterkowania, to spokojnie kupuj te in.pro. W razie jak trafisz na wadliwe to spokojnie dasz sobie radę, w razie czego służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Zamieszczam kilka fotek:1 blisko: Obrazek 2 blisko z kąta: Obrazek 3 z daleka: Obrazek 4 w nocy: Obrazek Rybka318is jak masz zacięcie do majsterkowania, to spokojnie kupuj te in.pro. W razie jak trafisz na wadliwe to spokojnie dasz sobie radę, w razie czego służę pomocą. wymień jeszcze kierunki na czarne dymione i będzie ślicznie, lapki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzięki, właśnie się zastanawiałem nad zmianą kierunków na dymione, ale nie byłem zdecydowany, teraz napewno wymienię. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dzięki, właśnie się zastanawiałem nad zmianą kierunków na dymione, ale nie byłem zdecydowany, teraz napewno wymienię. bmw_beer Ja u siebie mam dymione, wygląda to naprawdę fajnie, bo te pomarańczowe pasują jak p.....a do oka, szczególnie w ciemnym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi